Gå til innhold

Belter har jeg aldri hatt greie på


Anbefalte innlegg

Jeg går nå i belter som enten har (luft?)forsvarets logo eller belte med spenne som ligner låsemekanismen til sikkerhetsbeltene på fly, hvis jeg i det hele tatt bruker belte. Ingen av de har hull, hehe. Har også problemer med å finne belter siden jeg er bare skinn og bein (28/29 i waist?)

 

Bruker nesten utelukkende to bukser, men tvilsomt om jeg får kjøpt meg et belte som passer begge. Da er den mørkeste buksa prioritert, siden det er den jeg bruker når jeg skal være litt ordentlig i tøyet, uten å ta på dressen :)

 

Når jeg bruker sort skjorte til den mørkeste buksa, da burde kanskje beltet også være sort? Jeg trenger råd om hva slags belte jeg burde gå for, gjerne navn på butikker og linker til konkrete forslag hadde vært det aller beste. Ikke veldig for rock'n roll-spenner eller mye av det beltespenner.com har.

 

Buksene: http://bildr.no/view/218973

 

(Ennå ikke lært meg hvordan jeg legger inn bilder direkte, i et ålreit filformat og ikke i full størrelse)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel til mørke klær vil jeg si at du heller burde ha et hvitt belte. Kommer an på stilen og om du er gutt eller jente egentlig, men om du har litt rikmanns gutte stil så anbefaler jeg et hvitt tiger belte eller noe som dette Belte, bare i hvitt. Er det en care stil så anbefaler jeg at du tar det du føler for. Grunnen til at hvitt belte som dette ville passet bedre til mørk overdel og underdel er fordi de som har slike belter gjerne har de for at beltet skal skille seg ut fra resten og gjerne bli lakt merke til, som "pynt".

Lenke til kommentar

Har kjøpt en beltespenne på beltespenner.com for noen år siden, men fikk det aldri til å se bra ut med en sånn svær spenne. Mulig det bare er jeg som knoter.

 

Hvis alder spiller noen betydelig rolle, så har jeg rukket å bli 24.

 

Hva med et sort belte med en litt mer anonym, "klassisk" spenne? Tror det blir mer min stil og personlighet, når jeg ikke akkurat er midtpunktet.

 

Mye av grunnen til at jeg ofte dropper belte er at jeg til vanlig pleier å gå i genser/skjorte som går over buksekanten, men hvis jeg skal være nesten-formell må skjorta ned i buksa.

Lenke til kommentar

Angående størrelsen på beltene, hvor mange runder må jeg akseptere å ta dem? Hehe, fikk belte i adventskalenderen på jobben, og det gikk rundt både meg og salgssjefen.

 

På sider som beltespenner.com hadde de vel litt forskjellige lengder, men jeg ser for meg at vanlige ikke-nettbutikker har færre lengder å velge i.

Lenke til kommentar

et lite tips til deg trådstarter. Hvis du er formell nok til å bruke dressjakke, ville jeg kansje hatt en kledelig genser over sjorten, alt-etter-som. Trikset er som følger: stapp bakdelen av genseren nedi buksen så den synlige delen av genseren ser strammere ut ved midjen, og viser formene bedre. Slik kan du også vise beltet ditt bedre. (dette er et såkalt kjerringråd jeg bruker selv, men som helt sikkert ikke passer alle.) ps. det hender du må strappe bakenden av genseren ned i buksen etter hver gang du reiser deg, men slik er det bare:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...