Gå til innhold

Hybrid - Ytstyr versus ramme


momentus

Anbefalte innlegg

Leter etter en hurtig hybrid og har til nå fokusert på to sykler: Merida Crossway 3000 (ca.13.000) og Nakamura Nitro Precision (ca 10.000,-). Meridaen er mer velutstyrt men har ikke skivebremser noe som trekker den ned for min del... Synes også at 3000,- er stor forskjell på disse to syklene. Er Merida bare generelt dyrere?

 

Har i dag også prøvd noen flere sykler: Trek 7.5 (6.000,-) og Trek 7.7 (13.000,-), Hardrock Cross Machine C4 Sl (7.990,-)og Diamant Mixed cut Meisler (9900,-). Selv om Trek syklene var lette og fine falt Hard Rocken best i smak. Litt tøffere og god respons. Fikk ikke prøvd Diamanten samtidig, men den traff ikke like godt som Hard rocken.

 

Hardrock C5 finnes med skivebremser og carbon gaffel til 10.900,- så skal prøve den på fredag. Litt overasket over vekten: 11.94 kg Meridaen ligger på 8,8 kg. Temmelig stor forskjell selv om Meridaen ikke har skivebremser.

 

Venter fremdeles på å prøve Nakamuraen (som jeg ikke vet vekten på ) og Meridaen. Sykkelbutikken hvor jeg prøvde Hard Rocken mente dog at Meridaen ikke hadde så spenstig ramme som hardrocken. Virker som at tendens i de ulike butikkene er at man for de "norske" merkene argumeterer for mye utstyr for pengene, mens man i de butikkene hvor man har mye amerikanske merker argumenterer man at man får mye igjen i rammen. Any opinions on this?

 

Setter pris på alle inspill:)

 

mvh,

 

Morten

Endret av momentus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...