Gå til innhold

Warhammer Online har ikke et offisielt forum?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fant en faq:

http://www.warhammeronline.com/english/com...#Official_forum

 

Det siste punktet er mest interessant i denne sammenhengen:

 

Q: Can you point me to the game's official forum?

A: Mythic does not run its own forums, but we strongly support the efforts of the community and their many forums and fan sites. We will regularly check-in with these sites to share news and information about the development process, and hear from the community regarding their hopes and desires for the game. Please visit our Forums & Fansites page for a list of sites.

 

WAR har ikke en egen forum (ennå), men de støtter en rekke fan-lagde forumer. Linken står i FAQ'en i det nederste punktet.

Lenke til kommentar
Så dem velger og lese gjennom mange hundre forumer for feedback isteden for og ha et offisielt forum hvor dem kan ha alt på en gang? :hmm:

 

 

Jaja, takk for link og informasjon ;)

Hahaha, den var god! Forum for feedback. Da har jeg hørt det og.

Nei, Mythic benytter seg av feedback forms ala http://www.camelotherald.com/feedback.php

At de velger å ikke ha offisielle forum ser jeg på som veldig bra. Er bare å se hvor tafatt alle andre offisielle forum er.

 

Bruk www.warhammeralliance.com som er det største og der devsene er mest aktiv. Forumet er også veldig bra moderert, noe et offisielt forum ikke vil være.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar
Det er da offisielle forum, men disse er kun åpne for beta-testere for øyeblikket. Blir vel åpnet for alle når det nærmer seg release.

Både Mythic og GOA har hatt dårlige erfaringer med public forum rundt spillene de utvikler / drifter.

GOA hadde forum for DAoC noen måneder før det ble tatt ned. Mener at de har uttalt at det ikke kommer til å skje med WAR.

Lenke til kommentar

Gledet meg til AoC, men holdt ut i to dager. En av hovedgrunnene til hvorfor jeg ikke gadd mer er fordi det ikke er en åpen verden, men det har Warhammer Online. I tillegg har AoC kun spillbare mennesker, men Warhammer Online har skaven. (joda, de kommer. De kan bare prøve å ikke gi oss dem!) :p

 

Spørsmålet for min del er om jeg forlater LotRO for Warhammer Online, men det får tiden vise. :)

Lenke til kommentar
hai..kan noen av dere hjelpe meg litt med å få betaen til å funke..har registrert meg ferdig å alt men finner ikke ut hvor jeg spiller :ermm:

Logg deg på http://www.war-europe.com/ og trykk på download fanen. Husk å lese beta forumet.

 

Tror dere WAR vil få ett høyere antall spillere enn AoC? Hadde vært kjekt å få opprettet et underfora for dette spillet, men det er vel enda ukjent hvor populært spillet vil bli.

 

Selv tror jeg det kommer til å slå an med et par millioner abonnenter.

Med tanke på hvor sinnsyke EA er på markedsføring så vil jeg si de skal klare å ta AoC ganske enkelt ja. Spillet har også en del lavere maskinkrav enn AoC som øker det potensielle markedet betydelig. I tilegg har nok WAR et betydelig større budsjett enn AoC og bedre tilgang på erfarene folk (USA vs Norge liksom...gogo).

Lenke til kommentar

Joda, men så er det ikke EA som lager dette spillet. Jeg har stor tiltro til Mythic som spillutvikler, og med sponsing fra EA kan ikke dette bli noe annet enn genialt!

 

Gi oss et ordentlig MMO nå, ikke noe sånn halvferdig søppel som alt annet som har kommet ut etter WOW..

Lenke til kommentar
EA kan jo gi penger til Mythic i hue og rævva.

Men selvom de har mye penger er det ikke sikkert spillet blir bra.

EA har jo bevist dette mange ganger før ;)

Men så har EA også bevist at de kan selge uten at spillet er bra også. Ta NFS: Carbon, som er noe av det største bosset som er kommet ut. Reklame på tv og det hele og vips, salg i million klassen (uten at jeg husker nøyaktig hvor mye som ble solgt).

 

Om det blir bra må vi jo bare vente og se.

Lenke til kommentar
Selv håper jeg Warhammer kan slå WoW ned i støvlene ;)

 

Hvorfor er det ikke et eget underfora for dette spillet?

 

Du må huske på at WoW er et mye mer "Mainstream" spill. WAR er et litt mørkere spill, og et spill som appelerer til det PvP glade publikum. At det vil nå over 10 millioner abonnenter skjer nok aldri. Det er det nok ingen MMORPGer som vil klare på lang tid.

 

Uansett tror jeg ikke folk flest er klar over hva WAR er enda, siden det ikke en gang er i Open Beta. Derfor er det ganske lite skriverier angående dette spillet for tiden, men om et par måneder begynner ting og skje. Forhåpentligvis vil det være nok til å få et underfora. :) Vi får vel se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...