Gå til innhold

Høytalere på rommet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken prisklasse hadde du tenkt å sikte deg inn på da? Det har veldig mye å si, siden begrensningene ligger i prisen du er villig til å legge i det. Skal du ha signalkilde også?

 

edit: har sagt det før og sier det igjen, sats på bruktmarkedet. Iallefall for høyttalerne. Se spesielt på klipsch som skal være råe på rock, de kan du sikkert finne til en grei pris. Bruk finn.no, hifisentralen.no osv.

Endret av Brian
Lenke til kommentar

Vet ikke hvordan disse funker sammen da.

Men tror hvertfall Xindak A06 gir mye for pengene og kanskje Klipsch RF-52 som ligger ett stykke ned på siden der.

 

signalkilde er feks cdspiller/dvdspiller, PC ol

 

CAMBRIDGE 640A v.2 samme med Dali Concept 6 evt Concept 8 som koster 6999,-

Ellers så har jeg hørt mye rock på PSB Image T45 (De kan du få billigere andre steder, men der lå det ikke noe info om dem). Du har også T55 som har større basselementer.

Endret av GnoMiz
Lenke til kommentar

Bruk bruktmarkedet for det det er verdt også, Klipsch bør kansje pares med en forsterker med en litt varm klang, grunnet horndiskanten.

 

edit: noen som har noen innspill på rotel + klipsch? Tipper det kansje kan bli en grei match

Endret av Brian
Lenke til kommentar

Spørs jo hva du får av rør til prisen da, skikkelige rørforsterkere koster jo som regel en del. Kan godt hende en skikkelig transistorforsterker kan gjøre susen, som for eksempel Cayin 252b eller en Vinent forsterker. Skal se om jeg finner noe interessant på bruktmarkedet nå. Vincentene har jeg iallefall hørt skal ha en ganske varm og nøytral klang.

Endret av Brian
Lenke til kommentar

Takk for all hjelp :thumbup: ... Tenkte meg på elektrofil messa i morgen. Skal se litt der også. Men hvis noen kan gjøre meg en kjempe tjeneste? Jeg er ikke helt sikker på hva som passer sammen og sånn, men jeg tenkte en pakke til rundt 10 000. Kan noen please hjelpe meg å sette sammen en sånn pakke?

 

Setter pris på all hjelp. :thumbup:

 

mvh. freelancer93

Lenke til kommentar

Hvis jeg var deg ville jeg ikke dratt på elkjøp... Prøv heller å gå inn på hifi-klubbens hjemmeside: WWW.hifiklubben.no De har beste produktene! På mandag får jeg de nye Cerwin Vega høytallerne mine (VE 8f) og Denon forsterker (PMA-700AE). Jeg skal også snart kjøpe meg en subwoofer (Cervin Wega VE-28sx). Sammenlagt kommer prisen på ca 7-8 tusen.

Jeg har ca like stort rom som deg. Personelig synes jeg at denne pakken kunne passet til deg.

Endret av fatcrap
Lenke til kommentar
Prøv heller å gå inn på hifi-klubbens hjemmeside: WWW.hifiklubben.no De har beste produktene!

 

At Hifiklubben har de beste produktene, er i alle fall bare sprøyt! Det finnes SVÆRT mye annet på markedet som er like bra og bedre.

 

Frode

Lenke til kommentar
At Hifiklubben har de beste produktene, er i alle fall bare sprøyt! Det finnes SVÆRT mye annet på markedet som er like bra og bedre.

 

Frode

 

Det jeg mener er at det er bedere å gå på HiFi klubben, en å gå på elkjøp eller expert. Må si meg enig i at HiFi ikke er det enste bra på markede, men de er bedere en de fleste store elektronik kjedene som elkjøp og expert!

Endret av fatcrap
Lenke til kommentar

Hei

 

jeg er nå ute etter ett system og ha på rommet.det er circa like stort som trådstarter,men jeg har bare 5000 til og legge inn i dette så jeg er kanskje litt begrensa sånn?

 

Den skal vell mest bli brukt til og spille av musikk fra pcn/mac.har ett Pioneer surround anlegg som jeg har hatt ett par år,men jeg føler det ikke rett og slett holder lenger,tror det settet kosta rundt 2500-3000 for 5 år siden (tida går fort gitt)

 

Kjempe kjekt om noen her inne har noen tips :)

 

Edit:Skulle helst hatt en Optisk utgang hos forsterkeren da Mac Mini`n jeg skal kjøpe har støtte for dette og etter hva jeg har lest så blir det en grei lyd med en slik kabel mellom mac og forsterker

 

Håper det går greit att jeg dumpa spørsmålene mine her istedenfor og lage en helt ny tråd om noe som handler om så og si akkurat det samme som denne :)

Endret av JohnErik86
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...