Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har vært borti fiber-utstyr som ikke vil fungere? Får sånn ca. 50-90% pakketap, mens i perioder på sekunder/minutter så fungerer det fint.

 

Har en mistanke om at det kan være mediekonverterne, siden det virker som om det blir bedre i en liten stund av å ta strømmen på mediekonverteren i en ende. Når det ikke vil, så lyser det ikke ved TX-lysene på den mediekonverteren, samtidig som porten på svitsjen ikke lyser.

 

Nye mediekonvertere er bestilt, men det tar tid. :( Synd slikt ikke føres i norske butikker til en ok pris.

 

Forhåpentligvis så er det ikke brudd på kabelen. (Den ville vel ikke fungert i det heletatt om det var tilfelle?)

Lenke til kommentar

Åpnet opp faenskapet og hva fant jeg?

 

Ørten tørre loddepunkt, og en realtek-IC i midten. :thumbdown:

 

Berørte samtlige loddepunkt, og plutselig så funket nettverksporten igjen. Men selvfølgelig ustabilt.

 

Byttet strømforsyning, og den ble stabil og fri for pakketap. Men det virker som om den går ned til 10mbit. Noen forslag mens jeg venter på nye mediekonvertere?

Lenke til kommentar

det er ikke noen faktiske gjenger inni de hullene, så får ikke skrudd på noe vifte der.

fakk.. Får finne en anen måte å få kjølt ned kortet på da.. Den stock vifta bråker som rene helvettet... å demontere kortet for å bytte kjøler blir nokk ikke aktuelt.. Vill helst ikke miste garrantien enda..

 

Ta på headset når du skal spille. : ]

Lenke til kommentar

Greit nok at garantien ryker, men man har fremdeles reklamasjonsretten i behold selv om man har fjernet en slik lapp. Vanligvis er garantien relativt verdiløs siden det er få tilfeller der den dekker mer enn det man uansett har krav på.

 

Presterer man f.eks å knekke kjernen når man instalerer en tredjepartskjøler så mister man logisk nok både garanti og reklamasjonsrett - men så lenge man gjør alt rett så beholder man reklamasjonsretten selv om man bytter kjøler. (Obs! Pass på orginalkjøleren, siden det kan kreves at du bytter tilbake til orginalkjøleren ved reklamasjon.)

Lenke til kommentar

Tror PSU-en er på vei til å ta kvelden. :cry:

 

Har vært en vond lukt på rommet mitt siden onsdag, og har letet rundt etter en kilde for den vonde lukta. Vendt opp og ned på alt mulig, helt til jeg sjekket inni PC-en, og der luktet det enda verre. Luktet rundt inni der (ikke en morsom opplevelse :p), og fant ut at PSU-en luktet verst, og googlet litt rundt dette. Fant ut at vond lukt fra PC-en oftest skyldes sprengte kondensatorer, og siden ingen andre komponenter har sprengte kondensatorer regner jeg med at PSU-en er synderen. Så da regner jeg med at den synger på siste verset? Skal ta en inspeksjon av den en av juledagene og få mistanken min bekreftet eller avkreftet ...

 

Men ja, om PSU-en min har tatt kvelden, hvilken PSU kan dere anbefale i prisklassen 500 - 700,-. Skal være minst 500 - 600 watt, og modularitet er en fordel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...