Gå til innhold

JVC GR-D820 - så dårlig?


Anbefalte innlegg

Hei folkens!

 

Mitt forrige kamera streika for en liten stund siden, så jeg kjøpte et JVC GR-D820, for jeg ville ikke bruke for mye penger på denne fritidssysselen. Jeg var i butikken og fikk sjekka kvalitet der, og det var helt overkommelig. MEN, nå som jeg har filmet litt selv, og overført til PC-en er det ganske grumsete og uklart, noen som vet hvorfor? Det er såpass dårlig at jeg tror det egner seg dårlig på større enn 19".

 

Er det noen innstillinger jeg kan ha oversett? Hvis det har noe å si, så bruker jeg Pinnacle Studio Plus 11. Jeg har prøvd å legge inn film med forskjellig innstilling, men kvaliteten er like dårlig hver gang. Det forrige kameraet, som nå er rimelig gammelt, hadde mye bedre kvalitet.

 

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

pass på at ikke programmet har dårlig kvalitet på "preview" monitoren for å øke hastigheten i redigeringen. er ikke kjent med programmet så det vet du sikkert selv. hvis du har erfaring fra tidligere så kan du jo prøve å kjøre ut litt video til en dvd eller noe med dine egne innstillinger som du pleier å bruke.

 

har selv fått et jvc 824 kamera som er ca samme?, men ikke testet enda. men det er i hvertfall ikke noe å vise på hd-tvn regner jeg med :/

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Hei!

 

Beklager sent svar, har vært bortreist en lang periode.

 

Anyways: Jeg har lagt inn filmene med firewire, og redigerer filmen med dårlig preview, men når jeg eksporterer den er ikke bedringen så veldig mye bedre. Dette har fungert helt fint tidligere.

 

Jeg har filmet både innendørs og utendørs, og kvaliteten er lik. Problemet er for det meste i lyse omgivelser, det blir veldig blurry. For eksempet filmet jeg en skater som kjørte forbi en vegg med liggende panel, ganske grov dimmensjon, og denne veggen så helt hvit ut, det var ikke markerte overganger mellom bordene i det heletatt. Har testa litt innstillinge og sånn, og det blir ikke bedre. Nesten som å spille Oblivion, bare enda værre blur:P

 

Litt sent å ta opp dette med butikken tror jeg, så finn.no er kanskje den beste løsningen ut av dette? Kanskje noen hobbyfimere med enda lavere terskel enn meg er gira?

 

Takk for tipsene 2Olav, skal sjekke ut de kameraene!

 

Hagen90, jeg ville frarådet det, men du kan godt kjøpe mitt... Tviler på at det har web-cam, men hvem vet, ikke jeg. Det står ikke noe om at det har webcam i manualen.

Endret av Freddemor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...