Gå til innhold

HP PSC 2110 ALL-IN-ONE MULTIFUNKSJON -har noen testet denne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HP har bra produkter, men alle skriverene, inkludert denne, bruker en fargepatron for alle farger. Dette er jo lite økonomisk og kan bli dyrt i lengden. Ville gått for en av Canon sine multifunksj.:

http://www.telebutikken.no/wsp/partnershop...egori&limit=100

 

Canon bruker tre fargepatroner som kan byttes ut enkeltvis. Har undersøkt litt selv, og billigere enn Telebutikke tror jeg ikke du finner, på Canon altså.

Fred.

Lenke til kommentar

Vær klar over at selv om blekk patronene til canon er rimeligere så må du bytte skriver hodet innimellom, og det er ikke billig.

 

Med hp sine patroner er det nytt skriverhodet i hver enkelt patron, koster litt mere pr patron men du får førsteklasses utskrifter hver gang, mens Canon sine skriverhoder blir dårligere for hver gang.

 

Har også snakket med teknikere som har sagt at Canon bruker mye blekk ved renseprosedyren av skriver hodet, og når skriveren er full av spill-blekket kan du bare hive den.

 

mvh

Killer

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Min hp psc 750 har ganske dårlig skanner. Er HP PSC 1210 sin skanner lik?

 

1210 har ganske slapp scanner. 2110 har "bra" scanner, mens 2210 har "BRA" scanner. Dog, high-end standalone scannere er bedre ... men 2110 og 2210's scannere holder til 90% av folket.

 

Det er sant at Canon har rimeligere blekkpatroner; 129 for sort, 99 for hver av fargene = 426kr for et blekkskift. Canon krever også at du skifter skriverhode fra tid til annen ... noe som koster rundt 400 spenn++ om jeg ikke husker feil (tar et lite forbehold om denne prisen). På de patronene som Canon bruker, får man ca 300 sider utskrift med 15% dekning. Skal du ha fotoutskrifter trenger du foto-kitet med ytterligere 7 partroner (bytter ut sorte med foto-kittet). Disse koster per det samme som de vanlige per stykk.

 

HP's sorte koster rundt 250. Fargen litt over 300. La oss si 600 for et komplett blekkskift. HP sier at du får ca 300-350 sider på en patron med 15% dekning. For foto bytter man den sorte med en fotopatron til ca 300kr. HP krever ikke bytte av skriverhode (du gjør jo det hver gang du bytter patroner).

 

Det stemmer det som er sagt ang. forbruk av blekk ved rensing av skriverhodene. Overskuddsblekket blir sendt ned en i en egen beholder... som vissnok skal være noe svineri deløxe å skifte (om det i det hele tatt er mulig.)

 

 

(Prisene er hentet fra den lokal Elkjip'en, et sannsynlig sted å handle blekk til skrivern. )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...