Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Uff, nå kan jeg ikke denne gangen heller - jeg er opptatt mellom kl.11 og 15 - men jeg har skrevet meg på April-festen i hvert fall, og skal se om jeg får til et foto på ettermiddagen. Ellers regner jeg med å være med til "nye - Lilleby" når det blir aktuelt. Håper flere melder seg på April-fest - jeg har fått inn alle mine foto-programmer på ny-PC'n nå, heldigvis.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var synd, Randi. Gratulerer med ny PC! Jeg satserpå å være med på Aprilfesten. Får se om jeg finner noe godt tema i morgen?

Takker, Linda - det har krevd litt energi noen døgn for å få det meste på plass. Man får ikke med seg alt - men jeg synes jeg går glipp av noe når jeg ikke får møtt dere på en stund - det er jo alltid hyggelig. Det blir vel litt vårblomstring på meg i år også, så holder jeg foto ved like. Snart kan vi vel gå på Ladestien også, det begynner vel å tørke opp der. -

Lenke til kommentar

Synd du ikke kan bli med Randi. Du er savnet.

 

Er fristet å melde meg på Aprilfesten, spesielt nå når jeg vet at dere blir med, men det blir jo litt dumt når jeg er borte to uker. Sikkert får jeg tatt bilder på ferien, men det er jo litt kjedelig å poste bildene langt i etterkant og ikke kunne väre aktiv med kommentarer. Vi får se, bestemmer meg etter fototreffet idag.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Husket nettopp at det er dags for fototreff igjen på lördag. Håper det er noen som har tid og lyst og forslag på hva vi kan finne på?

 

Hadde tenkt å foreslå Leinstrand som vi snakket om tidligere, men nå ser jeg at YR har meldt gråvär. Var der en kort stund i helga med Lars. Da tok jeg noen "snapshots" for å vise dere hvordan det ser ut der nå og hva for slags motiver der er. Har lagt dem i spoiler. (Kanskje best å si at interior-bildet har jeg tatt gjennom et ödelagt vindu. Tror ikke det går å komme seg inn i huset.)

 

Det går buss fra byen som har stopp ved Leinstrand (nr 410 har holdplass Udduvoll Bru Ø. lengs E39). Tilbake kan man f.eks. ta buss 71 mellom Leinøra og Heimdal eller evt. gå tilbake til Udduvoll Bru-holdplassen. Begge går sjelden på lördager, men det er mulig å få det til med litt planering.

 

Det hadde dog värt best om noen har bil. Da blir vi også mer fleksible og kunne f.eks. ta en tur til Öysand etterpå om det er fint lys og det er tid igjen.

 

 

 

post-178020-0-77492400-1493798442_thumb.jpg

 

post-178020-0-41231300-1493798451_thumb.jpg

 

post-178020-0-40095800-1493798471_thumb.jpg

 

post-178020-0-93865100-1493798483_thumb.jpg

 

post-178020-0-19730700-1493798499_thumb.jpg

 

post-178020-0-49897400-1493798509_thumb.jpg

 

 

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

jeg kan på lørdag.

spennende bilder du har tatt fra Leinstrand helena. Hit bør vi dra en gang, men som du sier er det litt avhengig av vær og transport. det kan hende værmeldingen for lørdag kommer til å endre seg imorgen eller fredag  :wee: 

også de som har bil og kan være med sier fra :wee:

 

andre forslag:

det var tidligere nevnt lilleby?

bakkefestivalen på bakklandet på lørdag. fri adgang fra 10-15. se program her: http://www.bakkefestivalen.no/

Lenke til kommentar

så spennende at du stiller ut bilder trig8!

 

jeg kan ikke på søndag.

så flott at du stiller med bil JanaR. både stjørdal og leinstrand er spennende forslag og det er egentlig det samme for meg. kanskje det er en ide å vente med leinstrand når det er bedre vær og litt mer grønt? 

Lenke til kommentar

så spennende at du stiller ut bilder trig8!

 

jeg kan ikke på søndag.

så flott at du stiller med bil JanaR. både stjørdal og leinstrand er spennende forslag og det er egentlig det samme for meg. kanskje det er en ide å vente med leinstrand når det er bedre vær og litt mer grønt? 

er det naturreservatet på Leinøra som er tenkt så er det vesentlig finere når det grønnes

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...