Gå til innhold

Shaiya wow akti?


Anbefalte innlegg

Jeg kom plutselig over et spill som heter Shaiya. Ut i fra screenshotsene ser spillet fantastiskt ut. Jeg har også forstått at det er noe WoW lignende. Jeg kan heller ikke se at noen form for betaling kreves. Så jeg lurer på om dette er en slags gratis form for WoW?

 

Er det noen som vet noe om dette spillet? Kanskje litt lurt å undersøke litt før jeg hiver meg ut i nedlastningen.

Endret av the_masked_cow
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg kan heller ikke se at noen form for betaling kreves. Så jeg lurer på om dette er en slags gratis form for WoW?

 

Although the game is free to play, Shaiya triumphed over several well-established subscription games to win GameBorder's Best MMORPG of 2007.

 

Linky

 

Mer enn dette vet jeg ikke, men jeg er sikker på at en rask google-runde kan hjelpe deg.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
For all del, styr unna. Dette er ett av sikkert 50 koreanske MMORPG, cirka alle er kjedelige Lineage 2-kloner der det eneste du gjør er å grinde (grinding er det i WoW og, men her kommer den igjen i mye større grad) til du når maks level.

Hvorfor styr unna? Nå er vel Lineage ett av de større mmorpg spillene på markedet, jeg går ut ifra at det er en grunn til det. Det er nok mange som synes WoW er en kjedelig og barnslig Everquest 2 klone, men det er nå likevel mange som spillet det.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

kan ikke si jeg har erfaring med mange mmorpg spill, men spillte runescape 2 år og wow siden det kom ut med noen lange pauser og litt AoC, og jeg husker jeg ble ferdig med å laste ned shayia på nyttårsaften for et år siden, spillte det mens jeg spiste før jeg dro ut og det var så forferdelig kjedelig at jeg hadde glemt spilelt når jeg kom hjem. morsomt de 5 første lvlene. jeg kan anbefale et annet spill som er mmorpg aktig men kun pvp! esktremt artig, husker ikke helt hva det het nå :S utrolig nok kan reposte når jeg kommer hjem

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...