Gå til innhold

BK: Chilling in green


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jeg pokkermeg enig i. Det er ikke nødvendig med stor teoretisk ballast for å vite om du liker noe, eller ikke. Jeg synes folket skal si hva de mener, og ikke skjule seg bak "mangel på kunnskap". Alle har jo øyne, og kan se om noe er fint, spennende eller direkte stygt. I deres øyne. Det er jo det som er drivkraften til de fleste bidragsytere her.

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar

Knallfint makro. Nydelig bokeh. Skarpt. Flotte linjer som lages av blomsten og som står i fin kontrast til fargene fra øyenstikkeren. Denne bør du forsøke å få publisert i oneexposure.com! Det som skiller ditt bilde fra andre fine makrobilder her inne er den flotte komposisjonen.

 

Edit: Et av de flotteste makrobildene her på billeddkritikken.

Endret av Autoxave
Lenke til kommentar
Går det virkelig ann å ta så flotte bilder med et kamera? da tror jeg jaggu jeg må få fikset meg ett.

 

Bildet ditt er fantastisk og se på, fine farger:)

For andre gang, det er fotografen - og ikke kamera - som tar flotte bilder. Dette kan du klare med markedets billigste slr, og et vanlig makro-objektiv (samt blitser, muligens).

Lenke til kommentar

Som nevnt tidligere likte jeg at hele motivet i bilde, samt blade som insektet sitter på er klart, mens bakgrunnen er behagelig grønn og uskarp.

 

Bilde er kjempe fint og jeg syns det er fasinerende å se insektene så detaljerte, men for at det ikke bare skal være enda en meget fint macro bilde så savner jeg litt action jeg.

 

Ikke at det er for mange meget fine macrobilder, men i forhold til at interessen min for macrobilder ikke er like stor, så ønsker jeg litt action i macroverden også.

 

Avsluttende vil jeg legge vekt på den harmoniske og behagelig følelsen jeg får av å se på bilde :)

Lenke til kommentar

Helt enig med Marius, klarer ikke å finne noe negativt her. Glimrende macro. Det sier litt, for jeg er ikke så begeistret for den sjangeren i utgangspunktet. Man blir så begeistret over at man kommer så nært at man gjerne er fornøyd med det, og glemmer å komponere, men det har du absolutt klart. Fargene er også herlige.

Lenke til kommentar

Se, etter litt skjeft har det kommet 10 nye kommentarer! ;)

 

Thomas fikk dette som dagens bilde på Photosight.org, så ikke bare vi som likte bildet! ;)

 

Kjempebra start, og som jeg sa, nå kommer utfordringen med kreativitet og bilder som skiller seg ut. Det hjelper ikke å ta et slikt bilde igjen.

 

Hva med å knipse noe annet? ( :devil: se hvordan du takler andre insekter enn vannymfene du er så bortskjemt med ;) )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...