Gå til innhold

Vilke er best? (Acer 2920)


GSM

Anbefalte innlegg

Hei! sitter å ser på to små kjekke pcer, men blir litt forvirret over specs og priser.. den billigeste ser best ut på meg, men jeg har ikke helt peil.

 

http://www.elprice.no/Product/ProductInfo....mp;shopby=629;1

 

http://www.elprice.no/Product/ProductInfo....mp;shopby=629;1

 

Vilke bør jeg går for? Har i grunn litt lyst på en av disse HP pcene md trykk skjerm, men har enda mindre peiling på hva jeg bør gå for der :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, det å linke til to make PC-er hjelper ikke oss så mye. Du må ordne linkene :).

 

Opps. det var visst ikke like PC-er like vel. Men den som koster tusen kroner mer har en litt bedre prosessor enn den som koster 5995. Den billigste har 1 GB mer RAM og større harddisk, og prosessoren er ikke så mye dårligere enn den dyreste. I tillegg er den tusen kroner billigere.

 

Jeg ville tatt den billigste, jeg syntes den gir mest for pengene.

Endret av nypis
Lenke til kommentar

Om du har lyst på den ekstra lagringsplassen må du finne ut selv, den ekstra GiB minnet vil nok i normale brukssituasjoner ikke ha noe/mye å si. CPU-oppgraderingen er betydelig, iallfall ifølge denne siden som karakteriserer den første, T2390-CPUen, blant "Budget Processors" som beskrives slik:

"The processors in this bracket are made to perform basic tasks, however, this does not mean that they are not capable of more intensive work. They can run almost any program, but be prepared for longer waits."

mens T7500-CPUen i klassen "Performance Processors" (over "Mainstream Processors") som beskrives slik:

"These processors are the cream-of-the-crop."

 

Om oppgraderingen er verdt tusenlappen må du jo finne ut av selv. Sett bort fra den ekstra lagrinsplassen vil det nok være en betydelig ytelsesøkning til den dyreste. Hvis du er redd for redusert batterilevetid kan det være greit å få med seg at TDP til T7500 er 34W, mens 35W for T2390, så selv om TDPen ikke sier alt burde det være ganske likt strømforbruk på disse.

 

Forresten har jeg personlig god erfaring med Elprice, fikk problemer med musa på en bærbar derfra, leverte den inn og nevnte samtidig at batteriet var litt dårlig, da den kom tilbake var musa fiksa, i tillegg hadde de satt inn et nytt batteri.

 

EDIT: Ser forresten på anmeldelsene av den dyreste at det er flere som klager på viftestøy, det kan hende at støynivået er lavere på den billigste, men trenger ikke siden strømforbruket på CPUene trolig er forholdsvis likt. Uansett, det er jo noe du må tenkte på når du kjøper denne, trolig uansett hvem du velger.

Endret av gunnard
Lenke til kommentar

Takker for bra svar :) Må tygge litt på dette... de ekstra 80 gb på den billigste vil jeg neppe merke noe til da jeg kommer til å bruke pcen mest i skole sammenheng, og 250gb vil nok holde i lassevis :) Så er vel bare 1000 lappen det står på =P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...