Jump to content

GSM

Medlemmer
 • Content Count

  855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GSM

  ADHD utredning Bergen

  Henvisningen gikk gjennom i dag. Fått time i slutten av Mars. Så ryktene om lange ventetider hos DPS i Bergen stemmer greit.
 2. 0/10. Blir "sykere" om jeg er i samme rom som en katt i et par timer enn hva jeg ble av omikron.
 3. GSM

  ADHD utredning Bergen

  Den lokale DPS har 6mnd ventetid for å komme til (om jeg i det hele tatt slipper til), så kommer 6-12mnd med utredning skal jeg tro de jeg har snakket med som har vært gjennom det samme.. Psykologer/psykiatere med trygderefusjon har nok vel så lange ventelister, men om man går helprivat er det annerledes.. Dyrere blir det selvsagt, men noe kan jeg ta på forsikring. Kostnaden med å gå udiagnosert er uansett så mye høyere at det knapt betyr noe.
 4. GSM

  ADHD utredning Bergen

  35m. Fastlegen har henvist meg til dps for adhd utredning. Har kort fortalt hatt problemer med å fungere etter normale forventinger hele voksenlivet. Ser at det er lange ventetider og har blitt forespeilet en lang og kronglete prosess hos dps så ønsker gjøre utredningen privat så får det bare koste hva det koster. Noen som har erfaring med adhd utredning som voksen i Bergen og vet om psykologer/psykiater de kan anbefale (eller fraråde for densaks skyld). Er ikke ubetydelige kostnader så er viktig å finne noen som "kan" adhd.
×
×
 • Create New...