Gå til innhold

vente eller kjøpe et ati skjermkort ?


Anbefalte innlegg

Hei ,

skal muligens kjøpe et hd 3870x2 skjermkort men er litt usikker på om det er værdt og kjøpe det eller å vente til det kommer ut en ny toppmodel fra ati .

 

er litt skeptisk , men vet at 3870x2 er: 8800 ultra= hd 3870x2

men er skeptisk på om det er værdt pengene

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De nye kortene fra ATI er jo som du delvis nevner på vei, og ville personlig anbefale deg å vente de 3 ukene (?) det tar før de kan bestilles. Hvis tallene vi har fått er riktige, kommer det nye HD 4870 til å yte bedere! en det nåværende 3870x2 kortet, noe som er ganske imponerenes (hvis det stemmer that is ;) )

 

Kan vise til disse linkene for info:

HW.no artikkel 1.

HW.no artikkel 2.

NordicHarware.com artikkel

 

Den første artikkelen viser nVidias kommende lanseringer, men også forventet pris på HD 4870 etter den infoen folka i HW har klart å samle.

Den andre artikkelen gir generel info rundt de nye korta til ATI, mens den siste artikkelen, fra NordicHardware, gir en veldig god oversikt over det meste du måtte ønske å vite om de kommende kortene.

 

 

Personlig kjøper jeg et HD 4870 kort når det blir for salg, og vil anbefale deg det samme. Prisen forventes jo å bli meget lav, og ytelsen ikke til å klage på den heller :)

 

Rakash ^^

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-ORYwP89mk3

Ville ventet for å se ann ytelsen til de nyere ati kortene.

Du vil angre hvis du kjøper 3870x2 nå, åsså viser det seg at et singelt 4870 er like bra/bedre. Bedre å vente et par uker enn å ende opp med et eldre grafikkort som ikke yter like mye for pengene i lengre tid fremover. Ville satset de 3000 kronene på èt kraftig kort (singelkort eller x2 kort) istedet for 2 små i sli/crossfire.

Man skal uansett ikke vente for lenge da. Men er det snakk om kun 2 uker, så bør man vente.

Lenke til kommentar

jeg er jo ute etter et high end kort da, men i følge de sidene (linket over)

 

kommer ikke 4870x2 før juli/august noe som betyr at jeg må vente to måneder, men 4870x2 kortet skal i følge ryktene komme med GDDR 5, noe som skulle gi enda mere ytelse.

 

men er det noen som vet hva kjernen på 4870x2 blir?

Lenke til kommentar

Vil bare legge til at HD 4870 kommer til å få høyere ytelse enn dagens HD 3870 X2! Når man i tillegg kan legge til det at prisen på det nye kortet (4870) kommer til å bli lavere en på dagens 3870 X2, så ser jeg ikke poenget i å kjøpe det gamle x2 kortet.

Lenke til kommentar
er det noen som vet om 3870x2 har 1 GB ram tilsammen eller er det per kjerne ?

 

Copy-Paste fra Bjorn3D:

 

"

With cards such as these, it is important to realize that many retailers will incorrectly list this card as having 1GB of RAM or a 512-bit memory bus. Having 512MB x 2 is not the same thing as having a full 1024MB of RAM because each GPU core can only address up to 512MB. Also, since each GPU core has a 256-bit external memory bus, some companies see nothing wrong with listing it as 512-bit. But, once again, the two are very different.

"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...