Gå til innhold

Kulturo: Topplista: Gitarister


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
dette er jo de mest kjente gitaristene, ikke beste...

hater sånne se&hør topplister..

De sier at de vil framheve ting som fortjener oppmerksomhet. Steve Vai er ikke akkurat den mest kjente personen i verden, men han er en vanvittig dyktig gitarist som spiller rævva av halvparten av de andre gitaristene. Nå skal jeg ikke si at han er bedre en han osv, for det blir bare feil. Men teknisk sett regjerer Vai.

Lenke til kommentar
Men at Clapton ikke er med er en skandale.

Det er trangt om plassen blant de ti øverste, og jeg tror nok ikke han ville nådd opp på min liste. Men at han er bedre enn mange av gitaristene på akkurat denne listen kan vi vel ihvertfall være enige om.

Det er greit nok det, jeg hadde nok ikke hatt Tom Morello på min personlige liste over favoritter, men absolutt på viktigste/dyktigste/mest innflytelsesrike/revolusjonerende. Personlig blir ikke en sang bedre av at gitaristen er bedre, så jeg setter ikke folk som Yngwie særlig høyt, men skal listen være et samarbeid mellom flere og være kulturos liste og ikke bare min eller din, så virker det naturlig å ha Clapz med.

Lenke til kommentar

Æsj, en toppliste akkurat som alle andre beste gitarist-topplister. Jeg kan ikke skjønne hvordan så mange gitarister kan komme før Robert Fripp og Ritchie Blackmore. Ikke minst når det er snakk om Robert Fripp så er dette gitarister som fortjener vanvittig mye mer oppmerksomhet enn Slash.

 

Men kudos for Django Reinhardt og å ikke plassere Jimi på førsteplass. I tillegg var det jo litt artig med Øystein Sunde, men det med Eric Claptons uttalelse er bare en vandrehistorie og finnes i flere forskjellige variasjoner.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789
Dorian Gray,

 

Jeg tolker ikke denne listen som en som skal være representativ for lesernes favoritter, men heller viktigste/dyktigste/mest innflytelsesrike/revolusjonerende, som du sier. Eller som kulturo formulerer det, "som fortjener oppmerksomhet".

 

"som fortjener oppmerksomhet"?

disse gutta er jo på alle slike lister og mest kjente, som egentlig ikke trenger mer oppmerksomhet

Lenke til kommentar

Mange som er uenig i kulturo sin liste.

Hva om vi lager forumets engen liste? Skriv opp en liste med alle gitaristene sin blir nevnt i tråden. så stemmer vi hver på 10 gitarister med poeng fra 1 til 10. Så får vi se hvem vi på forumet synes er den beste gitaristen.

 

Noen som kan lage noe slikt?

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Gilmour mangler, og jeg ville aldri plassert Slash på førsteplass. Slike lister er egentlig uinteressante, ettersom de avgjøres av en enkelt persons oppfatning.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...