Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

For oss som kom opp i kjemi(3KJ)


Anbefalte innlegg

Må vel ha en tråd vi også :p

Post dine beste tips om hva som kan være lurt å skrible ned på noen av de 20 sidene vi får ha med!

Selv gleder jeg meg litt til eksamen, skal bevise for læreren at jeg er bedre enn den 4+ jeg fikk på tentamen! (dersom jeg klarer å gjøre det bedre selvfølgelig :blush: )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hjelp, jeg kom også opp i kjemi :(

 

får 5 i standpunkt, men gruer meg skikkelig. Har hørt at eksamen i 3KJ er fryktelig vanskelig. Synes nesten de spør om ting utenfor pensum jeg. Heldagsen vår bestod av tidligere eks.oppg, og mye av det som ble spurt om står ikke nevnt i læreboka..

Endret av pr1nc3ss
Lenke til kommentar

Dette er dommedag!

Selv ligger jeg på en 4 et sted og dette var det verste som kunne skje. Jeg hater eksamensoppgavene, de er så kompliserte, skjønner knapt hva de spør om noen ganger. Baserer seg på forsøk og mye annet tull :!: .

La oss lide i stillhet :) .

 

Steder man kan finne eksamensoppgaver?

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Jeg tror den eneste måten å forberede seg på er å løse tidligere eksamensoppgaver, og å skrive de 20 sidene med notater som vi får ha med:). Oppgavene i boka gir lite hjelp til eksamen, eks.oppg. er jo helt rare!

 

Anbefaler å kjøpe eksamenshefte i 3KJ. Der hører det med 5 hele eksamenssett, med løsningsforslag:) koster 120 kr ellernoe, fikk låne det av ei venninne.

Lenke til kommentar

Jeg kom også opp i kjemi. Har skrevet 4 sider til tentamen som jeg egentlig aldri brukte, så da har jeg 16 sider til å skrive om organisk kjemi. Har seks i standpunkt så da kan det bare gå nedover. Tror ikke jeg får begynt øvingen før i morgen. Hva er den enkleste måten å få kjøpt eksamensheftet med løsningsforslag? Finner man det i bokhandelen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...