Gå til innhold

Mails til mobilen - hvordan bli kvitt?


Anbefalte innlegg

Har for lenge siden registrert sånn shit på mobilen, hvor jeg får mail som sms rett til mobilen, dog med en "liten" avgift. Ung og dum som jeg var registrerte jeg meg på dette tullet, men mailen flyter jo over av spam og det samme gjør da mobilen, og pengene flyr ut av vinduet. Husker selvfølgelig ikke hvor jeg gjorde det her, og jeg har heller ikke noe nummer å gå utifra ettersom nummeret på avsenderen er forskjellig fra mail til mail. Alle numrene starter dog med tallet 2 og er mange, mange sifre langt.

 

Noen som har vært borti det her, eller vet hvordan jeg kan bli kvitt det drittet?

 

Mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har slik mailvarsling via en online.no epostadresse fra Telenor. Alle sms'ene har avsender som begynner på 2 som du nevner med forskjellig nummer for hver mottatte epost. Dette er gratis så lenge man er Telenor-kunde på mobil, så hvor du har fått en lignende tjeneste fra hvis det ikke er gjennom Telenor aner jeg ikke.

Lenke til kommentar

Er nok ikke samme tjeneste, nei, ettersom jeg selv er Telenor-kunde, og fortsatt betaler for alle mottatte mails. Kommer på hundrevis av kroner hver måned, og jeg finner ikke ut hvordan jeg skrur det av! Er det noen måte å gå utenom for å få det fjernet, når jeg ikke husker hva tjenesten heter?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...