Gå til innhold

Kjøp av en laptop


Anbefalte innlegg

Hei :) Lillesøsteren min blir konfirmert om en mnds tid, og jeg skal kjøpe henne en bærbar PC. Har tenkt å bruke en 7-9 000 kr på dette.

 

Hun er ikke noen spesiell gamer, men er ekstremt glad i The Sims-spillene. Hun blir nok å bruke PCen mest til enkle spill, og skolearbeid. Vil allikevel bruke en del penger på PCen siden hun kommer til å ha den en stund :)

 

Syns denne så litt interessant ut.

Er det noen mulighet for å formatere den og installere Windows XP på denne tror dere?

 

 

Har noen av dere noen tips i denne sammenheng? Noen anbefalninger til hvilken PC jeg burde kjøpe til henne? Anything?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-160666

Ja. Bare reinstallere den også setter du in windows xp cden eller hva du måtte ønske. Tror det skal gå an. Vil anbefale windows xp maskiner :D

Lenke til kommentar

Er det ikke veldig vanskelig å få tak i Windows XP-maskiner nå som "Det Fantastiske Vidunderlige Windows Vista" har tatt over?

 

En av kompisene mine kjøpte en laptop med Vista på, og han fikk ikke avinstallèrt Vista. Er det noe slikt på denne PCen jeg kanskje burde se opp for?

Lenke til kommentar
En av kompisene mine kjøpte en laptop med Vista på, og han fikk ikke avinstallèrt Vista. Er det noe slikt på denne PCen jeg kanskje burde se opp for?

Det er i tilfelle brukerfeil, antar jeg.

 

Men det er sant med at det kan være problemer å innstalere XP på Vistabasert systemer, problemet kan være at en eller flere komponenter ikke fungere grunnet mangel på drivere. Siden noen av komponetene er bygget for vista, så er det ikke gitt ut xp drivere.

 

Dette gjelder bare noen få komponenter, hvis du tar en kjapp google etter produktnavnet på PCen, evn. hver komponent etter driver. Og sjekker på HP sine sider.

Lenke til kommentar
Ok. Så hvilke merker anbefaler dere? Har selv liten erfaring med laptoper, bortsett fra at jeg sitter med en HP Pavillion nå..

 

Har dere noen spesielle PCer å anbefale?

Har selv en HP Pavillion, nesten identisk til denne i speccsa: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=341867 og jeg har absolutt ikke hatt noen problemer med den. Vel og merke ble jeg litt skuffa over grafikkortet, viste ikke at det var så stor forskjell mellom gs og gt. Men det er absolutt ikke noe problem for de spillene din søster skal spille.

Denne PCen er ikke så veldig solid av seg, så hvis hun skal ha den med på skolen så vil jeg ikke anbefale denne.

 

Men kunne du ikke fortalt litt mer om hvilken størresle du vil ha på skjermen, og om den skal tåle litt og evn. andre ting.

 

Ps. brukererfaringer av tx1345 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=341867

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...