Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

omskjering, vondt eller?


Gjest ersom

Anbefalte innlegg

hey

 

lurer på å omskjere meg, er gutt seff.

 

lurer på hva det koster,

vondt?

noen som har erfaring dem kan dele? om hvordan det gjøres osv?

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel var jo ikke så mange seriøse svar, grunnen til jeg vil gjøre det er,

det er mer renslig, man holder ut lenger og det ser penere ut.

 

noen som har erfaring fra dette som kan fortelle litt?

Lenke til kommentar
vel var jo ikke så mange seriøse svar, grunnen til jeg vil gjøre det er,

det er mer renslig, man holder ut lenger og det ser penere ut.

 

noen som har erfaring fra dette som kan fortelle litt?

 

Du får mest sannsynlig lokalbedøvelse, så selve inngrepet skal ikke gjøre noe vondt. Hvis da ikke bedøvelsen går ut før du er ferdig. Skjedde med meg, men var da til å holde ut.

 

Du vil ha problemer med å gå de 3-4 første dagene, og kan være ubehaglig i ca 2 uker fordi man ikke er vant til det. Det aller er værste er ufrivillige ereksjoner når du sover. Det er grusomt vondt! Penis vil også se helt forferdelig ut den første uka :p

 

Men men, er happy nå. Resultatet ble jo bra!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vi minner om reglene for gjesteposting. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Henning_*

Hei, jeg omskjærte meg for 14 dager siden, da jeg fikk trang forhud i fjor høst i en alder av 30 år... Selve omskjæringen foregikk i full narkose, og de siste 14 dagene har vært slitsomme. Jeg går veldig rart, det begynner og blø når jeg får ereksjon, jeg har fått et sår på undersiden av penis( ved strengen) som bare gror når jeg ikke er i bevegelse..dvs jeg må nå sitte helt stille i 4 dager til før jeg skal prøve og jobbe igjen. Spør du meg, så lar du være omskjæring om du ikke trenger det pga plager.

Hilsen

Henning.

Lenke til kommentar
Gjest d-_-b

Heisann. Ble omskjært for ca 2 år siden i en alder av 20, pga trang forhud. Gikk til fastlegen som hendvendte meg til kirurg. Når jeg møtte opp hos kirurgen spurte han meg om jeg ville "åpne" forhuden, eller omskjæres totalt. Jeg tenkte at når jeg først var kommet så langt kunne jeg like godt fjerne hele skiten.. Selve operasjonen foregikk med lokalbedøvelse. Det værste med hele opplegget var vel sprøyten(e) som ble satt i penis. Svære sprøyter. Tror jeg fikk en 3-5 tilsammen under hele operasjonen som varte i 30-45 min såvidt jeg kan huske. Det de gjør er at de skjærer vekk forhuden rett under glansen, for så å "brenne"(?) huden sammen igjen, og så syr de etterpå. Jeg kjørte rett fra jobb til operasjonen, for så etterpå å gjøre meg ferdig på jobb (lastebil) og kjøre hjem igjen. Dette anbefales ikke! Måtte da takke nei til smertestillende (paragin forte(?)) etterpå, men fikk med meg noen hjem. Turen hjem var noe av det jævligste jeg har opplevd ang. smerte. Under operasjonen får du også tilbud om valium, noe jeg takket nei til siden jeg måtte kjøre etterpå. Husker når jeg kom hjem så satt jeg på kne i sengen resten av kvelden, var enormt vondt. Tok meg fri fra jobb dagen etterpå, men kunne jobbe neste dag igjen. Nå sitter jeg ikke i lastebilen hele dagen, men går mye inn og ut for å lesse\losse, men det gikk bra trossalt at jeg var mye i bevegelse. Er litt uvant i begynnelsen med at hodet subber i boxeren, men det går veldig fort over. Nå i ettertid angrer jeg ikke et sekund på at jeg omskjærte meg. Syntes det ser bedre ut, er rensligere og så holder man jo ut litt lengre i sengen :thumbup: Selve prisen på operasjonen var vel rundt 3-400kr, staten dekker jo resten.

 

Dette var da min erfaring..

Lenke til kommentar
Gjest Omskjært som barn

Jeg ble omskjært som barn, tror ikke jeg var mer enn noen dager gammel. :)

Det som er så fint med å være omskjært er at jeg har ikke noe problemer med urenhet og lignende.

Nå husker jeg så klart ikke smertene, men anbefaler deg å gjøre det pga. renslighet.

Lenke til kommentar
Gjest guest_guest_a

Jeg ble omskært for 2 år siden i en alder av 17 år på grunn av trang forhud, fikk lokal bedøvelse. Under selve operasjoben merket jeg ingenting jeg måtte også sy 10+ sting rundt penis hodet det værste var etter opperasjonen den minste berøringen mot penisen gjorde drit vondt å dusje var enda værre måtte gå med stinga i 2 uker før jeg måtte til legen å få de fjerna å etter d så begynte det å gå bedre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...