Gå til innhold

Ekstern harddisk glovarm!


Anbefalte innlegg

Min Packard Bell Store and Save 400gb eksterne harddisk begynner å bli et faremoment på rommet. Den blir ekstrem varm etter å ha stått på i 5-6 timer! tar du hånda bort på den (som du helst ikke burde gjøre) så brenner du deg nesten!

 

Da slutter også disken å lese, dvs. total blackout.

Dette ender fort opp som en reklamasjonssak hvis ikke noen der ute har en god forklaring på hva som er galt, eller hvordan jeg kan få ordnet det ( ? )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En advarsel til andre som merket at sin eksterne disk begynner å bli unormal varm. stans den umiddelbart og la den kjøle seg ned! Start den igjen når den er kald, redd all data og videre ta en service på den.

 

Det jeg sa nå gjorde ikke jeg med min Packard Bell store and save 400gb noe som resulterte i at disken ble ødelagt og data tapt. Mistenker at diskplatene har blitt utsatt for en delvis nedsmelting og dermed ikke klare å lese data på disken.

Lenke til kommentar

Har hatt 3 eksterne harddisker, og alle har tatt kvelden. Hadde de på 24/7, og alle ble veldig varme. Eksterne harddisker er tydeligvis ikkje noe å ha backup på ;)

 

Alle mine interne harddisker har jeg vifte forran. Er rimelig sikker på at det er en grunn for at jeg ikkje har hatt disktap siden Deathstar serien :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...