Gå til innhold

Den store Grilltråden


n4w

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ta torsk og noen poteter og pakk inn i aluminiumsfolie, hver for seg selvsagt. La de ligge på grillen, snu dem om noen ganger. Grill til folien er litt brun. VOLLÀ, nydelig mat:)

HUSK: Flatbrød.

Skrevet

Hva faen? TORSK!?!? gå å vask munnen din gutt! Torsk har da ingen ting på grillen å gjøre! Ørret går an under tvil, men torsk skal man holde langt unna Den Hellige Weber.

Skrevet
Hva faen? TORSK!?!? gå å vask munnen din gutt! Torsk har da ingen ting på grillen å gjøre! Ørret går an under tvil, men torsk skal man holde langt unna Den Hellige Weber.

lol. . :D

 

Men serr ja, Torsk? enige der, ikke på grill i det hele tatt under noen omstendigheter.

Skrevet
Hva faen? TORSK!?!? gå å vask munnen din gutt! Torsk har da ingen ting på grillen å gjøre! Ørret går an under tvil, men torsk skal man holde langt unna Den Hellige Weber.

 

Torsk ja :) Spiste det første gang på en jordbruksuke i 6.klasse, etter den gangen er den ofte på grillen hos meg.

Skrevet

Koteletter og pølser blir litt kjedelig (alltid kjipt å høre at vi skal grille, for så å finne ut at det var det eneste vi hadde...), hvis ikke koteletten er veldig bra marinert. Jeg har aldri vært spesielt glad i pølser heller.

 

Grillet laks/ørret er noe av det beste som fins! Men det er ikke godt dagen etter, i motsetning til mye annen grillmat.

 

Er det bare jeg som liker stekte poteter eller ris best til grillmat?

Skrevet

fikk lyst på kylling/kalkun pølse i lompe her jeg sitter jeg men er ikke no igjen i kjøleskapet :(

bare no røkte kjøttpølser som ikke kan måle seg med kylling/kalkun grillen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...