Gå til innhold

Priser på Øl i Tyskland


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg bruker å handle på Scandinavian Park, et enormt kjøpesenter like over grensen til Tyskland. Kjører du E45 tar du av på første "ausfahrt" etter grensen Danmark/Tyskland. Ta så til venstre og kjøpesenteret vil dukke opp på høyre side etter noen hundre meter.

 

Tilbudskatalogen deres ligger forresten online, sjekk ut http://tilbud.scandinavianpark.com/ Det ser ut som et brett øl koster fra ca 40 kroner og oppover. Ganske rimelig med andre ord. Ellers er det drøssevis av andre grensebutikker der nede som selger øl til rimelige priser. En ting du må huske på er å fylle ut en eksporterklæring når du kjøper øl. Da slipper du å betale pant på boksene. Panten i Tyskland er høy, ca 2 kroner pr. boks. Eksporterklæringer er å finne i alle grensebutikkene.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 9 måneder senere...
100 kroner for 3 brett sist jeg sjekka;)

Tråden er ett år gammel, så trådstarter har sansynligvis kjøpt ølen sin! Linken over gjelder fortsatt, ser det er 160kr for 3x brett Carlsberg/tuborg og 99kr for en liter Smirnof vodka/Bacardi lemon! Hyggelige priser :thumbup: Går du for Slots eller Royal, er prisene enda litt lavere! Vin får man også kastet etter seg!

Endret av Nauz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...