Gå til innhold

Tv signal på prosjektor, kun sort hvitt?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Skal koble antenne kabel slik at bildet vises på prosjektor. Har koblet fra vegguttak til en videospiller, og derfra med en scart til s-video overgang over til prosjektor. Bilde og lyd går finfint, men ett lite skår i gleden, det er kun sort hvitt?? Kan det være kabelen fra scart overgangen til prosjektoren? Kan det være selve overgangen? Kjører ps2 på composite og det funker bra i farger... Koblet også antennekabel inn i video, og derfra over i tv igjen, denne gangen i farger... Noen som har tips???? Står litt fast her...

 

 

Mr P

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

scart er noe svineri, de har flere signaler i samme kabel, der ikke alle nødneddigvis er koblet og lbir sendet, og signalet (kan) gå begge veier. UNNGÅ hvis du kan!

 

en videospiller sender (ofte) kun c-video (composite). c-video sender på i leder (+ jord) s-video på to, men i scart så deler de leder. Slik at når en videospiller sender c-video og ikke s-video mens prosjektoren tror den får s-video blir blidet svart-hvit (farge informasjonen sendes i leder nr2)

 

Moralen er: ikke bruk scart hvis det er mulig.

 

forøverig så er c-video like bra som s-video i 99.9 prosent av tilfellene. siden dagen kabler ikke har noen spessielle problemer den den ekstra båndbredden som c-video har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...