Gå til innhold

hvordan få dvd-rom til å spinne saktere?


ivemaole

Anbefalte innlegg

Hei

Har lest litt og prøvd å funnet ut mer om dette, men jeg er litt noob på området, så jeg spør dere her istedenfor å leite mer gjennom håpløse nettsider.

 

Det jeg lurer på er hvordan man kan få dvd-romen til å spinne saktere? Har lest et sted at den spinner originalt med 12x hastiget, men at man kan "flashe" den tl å gå med 8x hastiget eller annen hastiget.

 

Det jeg lurer på da er hvordan gjør man dette? Bryter man noen garantier når man gjør dette? Og kan jeg klare det som er ganske noob når det gjelder sånt.

 

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper du bryter garantien da ja. De fleste rom-flasher man gjør på datautstyr som ikke anbefales direkte av produsenten går utover garantien. Men om ditt lokale "xbox-verksted" (eller det snetrale her i landet eller whatever) finner ut at det var din skyld er noe annet..

Lenke til kommentar

Du bryter garantien, ja. Leste i en annen tråd om samme emne. Etter som jeg forsto det, må du ta ut DVD-spilleren og koble den til PCen og legge inn ny programvare. Da har du brutt garantien. Jeg vil også tro at det er større sjanse for å bli banna fra Live. Microsoft har antagelig funnet en måte å oppdage denne typen modding.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...