Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Oldschool VW Golf GTI


crea

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for positive tilbakemeldinger! Det settes virkelig pris på! :D En stund siden jeg har oppdatert noe her. Men det har skjedd litegrann, dog ikke så mye. Den gamle kanalen er så si av. Må bare få rota meg til å bestille ny og få satt på den. Gruer meg litt til tilpassing og sånn, men det kan jo ikke bli så mye verre enn den er nå da :p Også har jeg sett litt på taktrekket. Kjøpt inn en haug med klyper for å få stramma det skikkelig. Ja også har jeg montert litt lykter og sånn så ser litt mer bil ut. Har ikke noen bilder nå, men skal prøve å få oppdatert litt til helga.

 

the Stig: Takk takk! Dette ble litt mer utfordring enn jeg egentlig hadde håpa på. Men men.. Neste gang så legger jeg nok litt mer penger i karosseri. For karosseri arbeid er rimelig kjipt til tider :p

Oddvar Knus: Det er ATS Classic 8x13 med et1 og et-12. Blir bra kant med sånn ET :thumbup: På vogna er det vel 6x13 og litt kjipere innpress kan man si.

 

rakanishu: Se her ja. Den så strøken ut! Håper du angrer på at du solgte slikt et smykke ;)

Endret av crea
Lenke til kommentar

Det var fattern som eide Golfen, men jeg må virkelig si at det var synd at vi solgte den. Den hadde gått 3 runder når vi solgte den, men den var tipp top teknisk.

 

vaalervwauditreff36qc6.jpg

By rakanishu

 

Først så gikk den videre til en råner som virkelig ødela den med sotede ruter og baksetet fult av småjenter. Så ble den tatt over av en entusiast som gjorde den original igjen. Den ble så kjøpt av en kamerat av meg som tok godt vare på bilen etter det. Så endte den dessverre sine dager i Oslo hvor den ble stjålet og ribbet fullstendig :(

Lenke til kommentar
Det var fattern som eide Golfen, men jeg må virkelig si at det var synd at vi solgte den. Den hadde gått 3 runder når vi solgte den, men den var tipp top teknisk.

 

Først så gikk den videre til en råner som virkelig ødela den med sotede ruter og baksetet fult av småjenter. Så ble den tatt over av en entusiast som gjorde den original igjen. Den ble så kjøpt av en kamerat av meg som tok godt vare på bilen etter det. Så endte den dessverre sine dager i Oslo hvor den ble stjålet og ribbet fullstendig :(

 

Først må jeg si at jeg håper motorrommet mitt ser sånn ut en dag!

 

Ah.. ja, golf 1 er lette å bryte seg inn i har jeg skjønt. En kompis som hadde einser hadde minst to innbrudd. Men de ribba ikke bilen da. Jævelig synd da, for det så ut som et kjempebra eksemplar! :/

 

edit:orddelingsfeil

Endret av crea
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Tenkte jeg bare kjapt skulle poste noen bilder jeg hadde liggende her nå som jeg egentlig ikke har fått lasta opp før nå. Grunnen til det er at jeg har vært på Nürburgring en liten uke. Riktignok ikke med gode gamle VAG produkter, men med gamle bmw'r, og det er nesten like bra ;) Tenkte jeg skulle prøve å få slengt opp et reisebrev derfra her på forumet. Lite bilde av eskorten:

IMG_1360.JPG

 

Og så noen av gode gamle golfen. Ikke skjedd såå mye, men har vaska endel deler, og satt på fronten.

150mk1.JPG

 

Kanalen som dessverre skal av igjen. Fant ut at punkter fra maskin er 100 ganger letter å bore ut enn punkter fra en som har sveist.

151mk1.JPG

 

Og et lite bakfra

152mk1.JPG

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Har du en av de hvite BMWene og? Så snakk om det på bimmers. Fete biler. :)

 

Noen fremgang med Golfen da?

 

Nei, ingen av de er mine.. dessverre. Var nok bare passasjer og fotograf. Fikk lov til å kjøre den ene på banen, men jeg stod over det og. Hadde hatt så dårlig samvittighet om jeg bretta bilen til kompisen min rundt autovernet der :)

 

Golfen går sakte men sikkert framover.. men har litt dårlig samvittighet der. Har bare et bilde nå av ene felgen jeg lakkerte for litt siden. (Ja, vet kanten er møkkete :p)

 

153mk1.jpg

 

felg2.gif

Lenke til kommentar
Jeg er kjempe fasinert av arbeidet ditt. Dette ser veldig bra ut. Ta en titt på lenken under så får du kanskje noen tips.

 

http://www.samepower.com/Leif%20Egil.htm

 

Takktakk :) Var fast leser av tråden til Leif Egil når han bygde cab'n. Hans og noen andres tråder er det som har inspirert meg om hvordan jeg ville ha bilen :) Så dessverre ikke ut som linken til bilforumet funket lenger fra den siden.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ja, nå i det siste så har det faktisk blitt en del arbeid. Kanalen er så godt som byttet. Men har dessverre ikke noe bilde av den. Er liksom den som har vært den store showstopper'n. Så skal bli godt å få den på plass. Bare bittelitt tilpassing til og så skal den smette på.

 

Også har jeg prøvd meg som møbeltrekker (eller hva det heter). Så får poste dette bildet, siden det er det eneste jeg har tatt siden sist.

 

154mk1.jpg

 

Det er trekket til takluka som har blitt tilpassa og limt på. Ble rimelig fornøyd med resultatet. Trikset var å strekke den i den lengste retningen først, og så stramme på sidene etterpå. Den ble helt stram og fin, men har ingen bilder av den nå :p Forhåpentligvis blir det jobbing med bilen nå til helga. Skal prøve å få tatt litt mer bilder av diverse da.

 

Ligger forresten noen fler bilder som ikke har blitt lagt ut i tråden her: http://www.suiram.org/album/v/einser/ :)

Endret av crea
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hallais folkens. Sola skinner, og veiene blir tørre, og garasjegulvet begynner sakte men sikkert å tine opp fra permafrosten i vinter. Og jaggu har jeg ikke fått på kanalen også :D Endelig kan jeg begynne med litt annet enn å kutte, måle, slipe, måle, slipe, måle, slipe, måle, slipe, måle + 14 ganger av og på med døra for å se om dette ble nogenlunde riktig. Men ble bra til slutt.

 

155mk1.jpg

 

Nå er neste steg å trekke taket. Men der må jeg ha en hjelpende hånd, så har bare gjort småtteri som å lakke litt her, og der. Trekke litt ledninger og sånt. Beskyttelsen rundt vifta:

156mk1.jpg

 

158mk1.jpg

 

Målet er å bli helt ferdig til Bug Run 2009 :new_woot: Noen andre fra forumet som skal dit forresten?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dags for en liten oppdatering! :thumbup:

 

163mk1.jpg

 

De siste dagene i garasjen har gått med på å gjøre klart for å få på taktrekket. Så jeg fikk den ned på alle fire hjula igjen og fikk justert bakluka til jeg ble fornøyd. Denne må på før taktrekket siden du får ikke skrudd de skruene når taktrekket er limt over de. Idiotisk løsning. Men men.. Satt på lyktene for å ha noe å justere etter, og jeg syns det ble ganske bra til slutt.

161mk1.jpg

 

Så har jeg lagt opp kabler til vår o'store hjemmelagde Bakluke-Åpner-O-Matic. Satt inn magnetventilen igjen, og sjekka at den funker. Har ikke noe bilder av det, men har en video vi tok når vi fikk det til å funke for en stund siden, før lakkeringen.

 

 

Så igår kom en kompis bort til meg og hjalp meg med å begynne på taktrekket. Virket først som en helt håpløs oppgave, og vi klødde oss fælt i hodet i begynnelsen. Var vanskelig å strekke det stramt, men så fant vi ut at vi skippa den ene metallstanga som holder taket litt i spenn oppover. Denne virket uansett unødvendig siden jeg har takluke, og har mulighet til å stramme der i etterkant. Så vi begynte å stramme i den lange retningen først. Her har vi limt bare i bakkant og man ser allerede nå at det blir rimelig stramt.

167mk1.jpg

 

Så strammet vi et stykke og limte på i frontruta. Og så fikk vi stramma inn på begge sider i døråpningen, og ble absolutt godkjent. Det som står igjen er å lime og stramme i alle hjørner. Begge bakvinduene bak da, og i taklukeåpningen må det også fikses. Da tror jeg de fleste skrukkene skulle bli borte. Var veldig ålreit stemning i garasjen når vi så at dette kom til å gå den riktige veien :) Er litt mere knot nå siden det må klippes og ordnes for å det bra i alle kroker og kriker, men grunnlaget er ihvertfall lagt.

168mk1.jpg

Endret av crea
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...