Gå til innhold

Alt for sesitiv sensor på tilting på Guitar Hero 3 gitar


Gachapen

Anbefalte innlegg

Jeg fant ingen andre tråder direkte om dette så jeg lager et nytt emne, håper det er greit :). Ja, jeg har akkurat kjøpt guitar hero 3 til xbox 360 med les paul gitaren. Har problemer med den "tilte sensoren"(som aktiverer star power). Hvis jeg holder gitaren som jeg vanligvis gjør(hodet litt oppover) så aktiveres star power med en gang den blir halv full. Jeg må holde gitaren vannrett eller også holde den sånn at hodet peker litt nedover(Virker som om den er alt for sensitiv). Dette blir mere som å prøve å ikke få star power og det er utrolig plagsomt.

 

Er dette et vanlig problem, eller er det ikke et problem(det skal være sånn)? Er det mulig å få en ny gitar i butikken hvis jeg leverer inn den jeg har? og vil det hjelpe?

 

Takk for svar :)

Magnus

Endret av sudermager
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skal ikke være slik. Jeg holder gitaren i en rimelig mye høyere vinkel enn det du beskriver, og har ingen problemer med det.

 

Klag til butikken! :)

takk for svar:) skal gaa aa snakke med de i butikken da. Grunnen til at jeg spurte foer jeg gikk dit var fordi jeg hadde lest at xbox 360 sin GH3 gitar var veldig sensitiv i forhold til andre. (det er vel til 360 du har?). Men jeg synes min var litt overdreven sensitiv. Haaper jeg ikke maa levere den inn og vente i maaneder paa aa faa den reparert tilbake... Men jeg har jo x-plorer gitaren i reserve da, selv om den ikke er like bra;)

Lenke til kommentar

Kvar gitar er forskjellig diverre, veldig dårlig produsert. Eg har ein som er ganske sensitiv og ein som funker heilt fint. Har bytta tre ganger, så eg gidd ikkje meir. Brukar kun knappen til å aktivere SP/angrep uansett, og klarer å sitje roleg nok til multiplayer. Skal eg derimot prøvd meg på låter eg ikkje har klart vel eg den beste gitaren. Ta med gitaren til butikken du kjøpte den av og bytt, skal gå fint det.

 

Det er eit kjent problem ja, saman med dårleg respons på knappane på halsen det mest kjende problemet med X360 GH3-gitaren.

Lenke til kommentar

Har prøvd x-plorer i GH3 og den er mye mindre sensitiv. Men merker at les pul i GH2 er litt mindre sensitiv. Uansett så fikk jeg byttet den raskt på butikken(switcha gitar med en annen pakke). Gikk hjem prøvde den og den fungerte helt fint inntil jeg prøvde å gå oppover da dette ikke funket med den man spiller på(strum). Dro dermed ned igjen og de testen den første, andre og den nye før jeg fikk den denne gangen. Jeg fikk med meg den nye som fungerte helt fint og den fungerer også fortsatt helt fint. Jeg synes fortsatt at GH3 gitaren er litt for sensitiv, men ikke like sensitiv som den første. Håper de som lager dette har lært noe til neste utgivelse(og at de vil gjøre noe med dette). Bra og rask sørvis på butikken. Bare bytta gitar som sagt.

Lenke til kommentar

hadde en kunde med dette problemet i butikken for noen dager siden, åpnet en ny pakke og testet, da var gitaren helt god og med normal sensitivitet.

 

Har heller ikke hatt noe problem hjemme med explorern til noen av spillene.

 

er nok defekte gitarer, butikkene burde hvertfall ta de inn ettersom de får retur hos leverandør på de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...