Gå til innhold

mx 500 vs mx 700


Anbefalte innlegg

hallo

tenkte det var på tide å skaffe seg en ny mus. jeg er en hardbarka gamer, så jeg er på utkikk etter en mus som henger med på ALLE bevegelser. etter å ha lest litt rundt har jeg funnet ut at mx 500 og mx 700 fra logitech med sine 800dpi hadde passet fint for meg.

det jeg lurer på da er om noen har erfaring med disse, hvem som generelt egner seg best til gaming osv.

 

takker på forhånd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-QqZexW9o

Har selv begge og MX700 går ikke tom for strøm hvis du ikke lader den på en dag eller 2(kommer an på hvor mye bruk og da). Hvis du skal spille en hel dag uavbrutt kan det hende den går tom for strøm men lite sannsynlig.

 

MX700 passer ikke så veldig til spill da den "lagger" og er litt tung til det bruket. Blir sliten i håndleddet etterhvert.

 

Les denne her http://www.gamer.no/omtaler/logitech_mx700/ :woot:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqZexW9o
bah. ie 3.0 er det eneste som duger.

 

som jeg har sagt før (og kommer til å si igjen), logitech kan lage museføtter, ingenting annet.

 

:o Han ville ha litt informasjon om Logitech men jeg har lest tråden her flere ganger men kan ikke finne noe om MicroSoft.

 

Gått glipp av noe eller...?

Lenke til kommentar

Veldig fornøyd med min MX700 - den har mye raskere overføring enn andre trådløse mus (125 oppdateringer (eller mer korrekt: signaloverføringer fra mus til PC'en) i sekundet - omtrent det samme som en vanlig USB trådmus har, min gamle Logitech trådløse mus har bare 50 oppdateringer i sekundet (testet selv med programmet Mouserate))

 

Har ikke lagt merke til noen lagging i spill eller treg reakson.

 

At den er oppladbar er forøvrig genialt - bare sett den i 'cradle'n' når du er ferdig for dagen. Varer forøvrig fint et par døgn hvis du ikke lader den heller.

 

Må dog si at den er en bitteliten nedtur etter at min gode gamle Razer Boomslang 2000 tok kvelden (utslitt!) - har fremdeles ikke funnet en optisk mus som er i nærheten av den gode gamle kulemusa til Razer, men MX700 (evt. 500 som jo er samme men med ledning) er den beste optiske jeg har prøvd.

Lenke til kommentar
bah. ie 3.0 er det eneste som duger.

 

som jeg har sagt før (og kommer til å si igjen), logitech kan lage museføtter, ingenting annet.

 

:o Han ville ha litt informasjon om Logitech men jeg har lest tråden her flere ganger men kan ikke finne noe om MicroSoft.

 

Gått glipp av noe eller...?

Ja, at psilocybe flere ganger TIDLIGERE har skrevet på ANDRE tråder at Microsoft er best. :wink:

Lenke til kommentar
Jo, over er nemmelig Mx 500!

De trådløse har ikke sjangs til å henge med tråd mus, de hakker viss du trykker på knappene mens beveger den rundt, det liker ikke jeg!

 

Pffft!

 

Har du noengang prøvd noen andre trådløse mus enn de jallavariantene som følger med i trådløse mus/tastatur-pakker?

 

MX700 og Mx500 overfører signaler eksakt like fort (125 ganger i sekundet - mye raskere enn 'gammeldagse' trådløse mus som ligger på 50 ganger i sekundet).

 

Med tanke på at et radiosignal har en vanvittig hastighet (Klipp fra nett: "All radio signals travel at the same speed. This speed is the speed of light. This is 186,000 miles per second. That's fast enough to go around the earth 7 times each second.") så utgjør neppe de 50 centimetrene fra musa til mottakeren med trådløs mus noen forsinkelse i forhold til hastigheten man oppnår med en trådmus - det blir kanskje snakk om et hundredels sekunds forsinkelse TIL SAMMEN i løpet av flere års bruk...

 

Igjen: Jeg snakker her om MX700 som har eksakt samme overføringshastighet som MX500 og ikke om 'gammeldagse' trådløse enheter som er merkbart tregere. At man finner en bra posisjon for mottakeren (skal bl.a. ikke stå helt inntil skjerm eller høyttalere da den vil få dårligere følsomhet = tregere oppdatering) og ikke bare setter den ned i haug med søppel på pulten tar jeg forøvrig som en selvfølge.

Lenke til kommentar

Vel, vel, vel... man skulle da tro at den massive kritikken som gamer.no fikk for sin MX700-omtale gjorde det åpenbart at den review-artikkelen ikke er verdt å spandere for mye tid til å lese.

 

Jeg har ved et par anledninger opplevd at MX700 har lagget merkbart. Begge tilfellene løste seg ved å flytte mottakeren godt unna skjermen.

 

Kjøp MX700, det er strålende mus for hardcore gamere med et noenlunde åpent sinn...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...