Jump to content

Duke Soforth

Medlemmer
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)
 1. Ikke glem å kaste øksa di i foskjellig ting for å fullføre kjedelige puzzles. Ja det ble etterhvert mer God of (boooring) Puzzles enn God of War... Vær også forberedt på at spillet er enkelt (du blir guidet til alt) og noen sekvenser underveis med alternativ karakter som ikke var veldig spennende.
 2. Tror trygt man kan si at anmeldelsen og karaktersettingen til Andreas Bjørnbekk ikke sto seg veldig godt på GT7... Grind-fest uten like, årets mest overvurderte tittel så langt og et bortkastet kjøp.
 3. Somerville blir bra!!! Ellers en liten unøyaktighet i lista: Hogwarts Legacy kommer vel på PC og Xbox i tillegg til PS.
 4. Så flott for din del da! Men jeg tror de fleste (helt sikkert meg selv inkludert) innimellom faller i fella rundt karakterene. For et relativt enkelt eksempel, se kommentaren lenger opp i tråden der karakteren til Psychonauts trekkes inn og sammenlignes med karakteren til Kena. For relativt ekstreme eksempler, se krigføringen mellom fanboys på Twitter. Metacritic er vel et forsøk på å samle alt det subjektive i noe som, gjennom antallet karakterer involvert, ihvertfall skal gi et skinn av objektivitet (de introduserer imidlertid en hel rekke andre problemer i den prosessen, men det er en annen diskusjon).
 5. Men det er da virkelig ikke det jeg sier? Jeg sier at karakteren er subjektiv, basert på en subjektiv tekst/opplevelse, men at folket der ute bruker karakterene i ettertid som en objektiv målestokk. Og at DET er problemet med at slike anmeldelser har karakterer. Bort med karakterene, la teksten stå.
 6. Fin innpakning, men slåssingen ble etterhvert i overkant repetitiv for min del og historien føles tidvis overfladisk og med litt for mange billige feel-good virkemiddel. Det siste gjelder forsåvidt også anmeldelsen, som er svulstig nok til at de fleste risikerer bli "våt i kroken" av å lese den. Spillet er ellers et stykke unna perfekt, så denne 10eren er et godt eksempel på hvor lite karaktersettingen egentlig bringer til bordet på generell basis (subjektiv tekst leder frem til en subjektiv karakter som så blir brukt som en objektiv målestokk). Jeg håper Gamer.no en dag blir voksne nok til å ta bort den delen av anmeldelsene sine.
×
×
 • Create New...