Gå til innhold

Skal formatere - har ikke WoW cd's.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mente WoW-mappen din, så klart. Har du bare 4.7-GB-disker kan du jo bare dele opp mappene i WoW-mappen igjen, plassere halvparten på den ene og halvparten på den andre. Det du kan gjøre klokt i når du nå formaterer, er å dele disken opp i to. Selv har jeg en harddisk på 250GB, men har delt den opp i en på 50GB og en på 200GB (ca). Da kan jeg installere Windows og spill som trenger en skikkelig installasjon på den på 50GB (C:), og lagre musikk, film og annet jeg vil ta vare på på den på 200. På den måten slipper du å formatere hele disken neste gang det må gjøres. ;)

Lenke til kommentar

Formaterer sjeldent, har ikke ekte Windows skjønner du. :blush: Men broren min kom med en nå, men da er det klart; jeg deler WoW data mappen opp i to deler. Og resten fyrer jeg bare inn på en disk jeg har plass. Men kanskje jeg tar alt som har med WoW på 3 forskjellige cd'er. Data på 2 forskjellige deler og det andre på en annen... + musikk og bilder jeg trenger.

 

Det blir å funke ja?

Lenke til kommentar

Nei Nei nei!! PC-en vil kunne opne wow, siden den ikke kan lese den. Så du er nødt til og installerer det. Dette gjør du ved og Google litt runt eller rett og slett og logge inn på wow's hjemmeside (www.wow-europe.com) der fikk jeg lasta den ned... hvis ikek kan du jo lage en tulle trail acc og laste ned fulel wow wtter att du har skrevet inn mye bullshit... og fo rog få en fake mail bruk http://www.mytrashmail.com/ :)

 

Eller så tror jeg TBC skal ligge etter du har logget inn... ellers kan du jo Søke litt runt på wows hjemmeside... dette tar ikek mere enn 5-10 min hvis du er treg. :)

 

 

-Adrian

 

Håper dette hjalp :)

 

 

ps: sorry for mye feil i teksten.. håper du forstår det :) har sinsykt dårlig tid skjønner du... skal rekke trikken xP baj!

Lenke til kommentar

Hva du kunne ha gjort, i stedet for å brenne filene og risikere å ikke få dem tilbake der de skal ligger:

 

Winrar

 

Høyreklikke wowmappa->Add to archive->split to volumes (ca 50mb)-> OK.

 

Litt enklere å få nøyaktig 4.7gb på plata, samtidig som at filene kommer tilbake der de skal ligge når du pakker opp igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...