Gå til innhold

Amotor: Snart Think-able


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvis det lar seg gjøre å bygge en batteridrevet bil med plass til fem voksne og flere hundre kilometer rekkevidde til kompakt/familiebilpris innen få år, vil den tradisjonelle bilmotoren snart avgå ved døden.

Det synes jeg var å ta litt hardt i. Greit nok at den har har gode utsikter til å bli en suksess, men at den tradisjonelle bilmotoren snart vil avgå ved døden av den grunn tviler jeg sterkt på.

 

Think Ox er etter min mening svært interessant da den har enn rekke positive ting ved seg: lekkert design, god kjørelengde, minimalt med avgifter, 5 seter, fancy elektronikk og for å understreke det en gang til: dritstilig utseende. Så langt kan jeg ikke se noen store svakheter med Think Ox så det virker som et glimrende kjøp.

Lenke til kommentar

Men den ser fortsatt ut som en el-bil... El-motoren blir ikke og ta over før man kan stikke innom bilforhandleren og kjøpe en normal bil som Audi A4 eller BMW 3-serien og velge mellom bensin eller el-motor. Og det ser jeg ikke for meg kommer til og skje iløpet av de nærmeste årene...

Lenke til kommentar

Lyser konebil, el-bil og konseptbil lang vei mener nå jeg. At den er pen er nå en annen sak. Den ser ikke nok "vanlig" ut og da blir det heller ingen suksess på linje med f.eks en VW golf.

 

Bilbransjen og ikke minst bil-kjøpere flest er ekstremt konservative. Det er ikke uten grunn at man finner så mange likhetstrekk i utseende mellom de forskjellige bilmerkene.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...