Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kicker L5/L7 kasse - 10" eller 12"?


Anbefalte innlegg

Hey

har bestemt meg for å kjøpe en kicker sub-kasse, ikke dual men med ett element i. Skal selvfølgelig kjøpe en forsterker med nok RMS watt.

 

Spørsmålet mitt er hva forskjellen blir på 10" 0g 12" - hører man stor forskjell?

Har hørt folk si at 10" er bedre til techno etc (mer responsiv?) mens 12" gir dypere bass, som f.eks i typiske Rap og hip hop låter.

 

Jeg hører på alt mulig, så er usikker på hva jeg bør velge...

 

Help me! :ph34r:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg en RE SX18 (18") og den er ikke "treg"! Det er en myte det der, at store subber blir "trege". Hvorfor skulle de bli det? Er det bra kvalitet, ikke minst på forsterkeren, har det ikke noe å si.

 

Har selv hatt 2 Kicker 12" L5, men hadde dem bare et par mnd... da kan du jo gjette hva jeg mener du bør gjøre...

Lenke til kommentar

Kjøp deg et 12" element i Polk Audio sin DB serie! Tror den koster 1500kr sånn ca.. Jeg hadde 2x12" db serie kasse før, og den spilte helt sykt! Aldri vært borti en mer fintspillende og dundrende basskasse! Dypheten i bassen fra den kassa imponerte meg stort! Jeg kjøpte den for 3500kr for 8-9 måneder siden, tror den egentlig kostet 5000kr da.. ligger vel på ca 4000kr nå! Jeg solgte den og kjøpte meg en kicker kasse med 2x10" L5 pga plassen, og kicker kassa spiller ikke like pent og bra som polk kassa..men den spiller fortsatt meget bra!! Vet mange her sier at kicker bare er bråk, men de må ha 0 peiling på bilstereo.. kicker lager fantastisk bra subber som tåler vanvittig mye! Absolutt å anbefale =) Smeller godt i seteryggen(og resten av bilen for den saks skyld) når man skrur opp volumet =) Men hvis du skal ha enkel kasse, kjøp deg en 12" L7 ;)

 

Alpine subbene er litt for "hifi" for min smak.. men greie nok!

Endret av thomasSim87
Lenke til kommentar

Så når de fleste mener kicker bare er bråk, og du mener det ikke stemmer, så er det flertallet som har 0 peiling på bilstereo?? Hvor lenge har du drevet aktivt med bilstereo thomasSim87?

 

At en sub tåler mye, byter jo ikke at den er bra... eller? At den spiller høyt betyr heller ikke at den er bra ;)

Lenke til kommentar

Er svært få som mener at kicker bare er bråk! Alle som jeg har vært borti som har eid en kicker kasse har vært strålende fornøyd med den! Er bare dere dynabel huene her på forumet som synes alt annet er piss.. Og det er jo ganske teit, fordi det finnes vel ikke en sjel utenom visse personer på forumet her som mener at dynabel subbene er bra! Kompiser og bilstereoforhandlere som jeg har vært i kontakt med sier at det er noe ordentlig piss.. Tåler ingen ting, billige magneter osv osv osv.. Jeg har kanskje ikke drevet med bilstereo så mange år, men jeg vet da hva som høres bra ut og hva som ikke gjør det ;) Kicker elementene dundrer ordentlig godt og tåler mye.. Billige har de også blitt! Dyp og rungende bass, trenger ikke mer enn det ;)

Lenke til kommentar

Da hadde du sikkert ikke en god nok forsterker på den ;) den doble 10" l5 kassa mi spiller stramt bass når jeg hører på dance o.l, og spiller så dypt at bilen rister ordentlig godt når jeg hører på hip hop etc.. Den gamle polk kassa mi var en del bedre, det skal jeg ærlig innrømme.. men nå var den også sykt mye større! Var plassen som var grunnen til at jeg kjøpte kicker! Mye bass på liten plass ;)

Lenke til kommentar

har ikke hørt mange elementer men jeg vet at forsterkere har MYE å si

prøvde en kicker zx1500.1 på mine pioneer ts-w3004spl og den hadde ikke kontroll i det hele tatt

men watt har ingenting å si (nesten)

har en firekanaler som kjører subbene MYE bedre enn kickeren

Lenke til kommentar

kicker er bra varer, kvinnfolket har 2x12 l5 i bilen på en rf forsterker som yte opp mot 2000watt, og det trykker sykt bra, men gjelder og ha strøm til og drive det, kicker subbene tåler juling som bare f... men kassa er mindre og samle på, kommet stygg lyyd i kassa, men du kommer nokk til og bli strålende fornøyd, spill inn fint da;)

Lenke til kommentar

hehe, artig lesestoff! uten tvil er kicker et vanvittig bra merke med minst like gode produkter! selv kjører jeg komplett kicker anlegg, har 4 kicker cvr12 på2500W kicker forsterker, å den HAR god kontroll :thumbup: kjøp kicker så bli du ikke skuffet! de spiller både HØYT å ikke så værst lydkvalitet heller, bare å stille inn skikkelig!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...