Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
gamerman: Yup, han veier 95 kg, og han er 183, så han er ikke spesielt høy heller. Jeg trodde hvertfall det var mye :p Du klarer nok det, jeg har ikke så veldig mye peiling på hvor mye gutter bør veie egentlig.

 

Kjekssmul1: En kompis av meg er 195, og han veier under 70 kg. Han ser ikke usunn ut eller noe sånt, men han er jo veldig tynn. Så i forhold til han så blir du veldig svær regner jeg med.

 

 

Haha nå følte jeg meg knøttlav x) neida. Shit han kompisen din må være litt tynn ja. Kjekssmul1 ser nok svær ut iforhold til han ja :D, jeg er vel 3 ganger så stor som han da. neida.

 

Hun damen hadde litt for store pupper ja, det iforhold til at magen og hoftene ikke var så store.

Lenke til kommentar

post-198637-1261006248_thumb.jpgpost-198637-1261006207_thumb.jpg

 

Fine rumper ^^

 

Lenne: Hun gitardama hadde en veldig naturlig rumpe. Skal man ha en naturlig kropp som det virker som folk her liker, så blir rumpa som regel slik altså..

 

gamerman: Du er like høy som meg, så du er ikke så lav, jeg er jo høy. Men jeg ville vel sett på deg som lav om du var en venn av meg eller noe siden jeg alltid går med høye heler.

Endret av MissK
Lenke til kommentar
Er man lav og muskuløs, er man ikke svær, da er man bøs. Skal man være svær må man ha både høyden og bredden. Min mening.

 

Ok :) jeg kaller det heller "buff" istedet for bøs. Mange sier høy for noen som er svær mens andre sier svær for noen som er diger i kroppsbyggning men ikke høyde. Personlig referanser ja ;)

 

Men respekterer din mening :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...