Gå til innhold

[Løst]Prosjekt: Ungdom1 - Felles ungdomsportal med stort nyhetssystem og nettsamfunn[VI SØKER HTML/CSS KODERE!]


Endring av navnet på portalen?  

14 stemmer

  1. 1. Bør vi endre navnet på portalen?

    • Ja! Ungdom1.no er et dårlig navn!
      6
    • Nei! Jeg syntes det er et bra navn!
      8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratis mobil registering men heller abenoment for div mobil tjeneste (Nyheter, fotball resultater, partySMS som der nevnte og PM varsel. Det hadde heller vært noe og litt mer seriøst. 20 kr måneden eller noe, hvor mange bruker egentlig en sånn tjeneste? De tenker sikkert "kult, nå kan eg få nyheter som sms" men blir nesten aldri brukt.

Evt en abonere på nyheter med en spess tag. Bilulykke osv alt etter.

Kunne sett for meg å sende en sms til et 4 sifret nr med skriften "Nyheter, bilulykker." Eller mer om jeg ville det. Eller Nyheter for alt.

Så blir det levert en mld med overskriften og en liten beskrivelse. Så sender man ny mld med en kode eks N15 for nyhet15 den dagen. Også fikk man den levert på mobilen. Jeg hadde hvertfall benyttet meg av det og hadde vært greit om jeg satt på bussen eller noe.

 

Kan melde meg som skribent om det er mulig

Lenke til kommentar

Jeg melder min interesse.

 

Jeg har kodet diverse sikre systemer og gjør hovedsaklig PHP. og fordyper meg nå innenfor Flash.

Bosatt i Bodø, går medier og kommunikasjon.

Gjør også Ajax, CSS, JavaScript, VBscript og egen SSS.

Edit:

Jobber også en del med cURL

Endret av bluefire
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hei igjen!

 

Vi søker flere inn i prosjektet, og hovedsaklig folk som kan bidra med back end kunnskaper. Vi trenger ryddige folk som kan betateste, skrive god HTML/CSS kode og hjelpe til med browser kompabilitet.

 

 

Skriv her, eller send meg en PM! :) Vi er villige til å dra dette prosjektet i land snart, men da trenger vi flere folk! :)

 

 

 

EDIT: Ellers så oppfordrer jeg de eksisterende brukerne til å være mer aktive på det interne forumet vårt, samt MSN gruppene! :)

Endret av AnaXyd
Lenke til kommentar
...

Men, vi bør satse på gratis registrering i førsten ja. (veit jeg høres selvmotsigende ut) Skal snakke litt med kontakten med SMS-gatewayen. Litt av poenget med pollen var å få frem litt av meningene folk har rundt dette.

 

Jeg har ikke lest alt rundt denne mobil registreringen, men hvis problemet er at dere må betale for å sende kundene SMS, så kan vel heller kundene sende dere en SMS? Det er folk vant til, og om dere skriver at det koster en krone å sende SMSen, så hever ingen øyebrynet.

 

En annen ting er at det drives særdeles mange tjenester på Internett som ikke benytter SMS og som ikke er synlig plaget med SPAM. Dere må ikke benytte SMS.

 

Frode

Lenke til kommentar

Ja, vi kan jo ha det den veien også, men da koster det plutselig penger for kunden igjen?

 

 

Men samme det, regner med at vi kan finansiere akkurat den delen der via annonser og slikt.. :)

 

 

Er det mange som savner en portal som samler mye informasjon om utdanning? Vi har jo disse sidene som vilbli.no som er jevnlig oppdatert av ett eller annet organ. Men de sier svært lite om høyskoler, folkehøyskoler osv. Er en idè som muligens ville ha passet rett inn i Ungdom1.no sine sider.. :)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hei igjen!

 

Ungdom1 går den rette veien, og det drar seg nærmere mot noe skikkelig noe. Vi kan klare en release til høsten om vi får inn flere folk som kan kode opp design til HTML/CSS kode på en ryddig måte.

 

Så, for å si det veldig enkelt, vi søker kodere! Ta kontakt med meg på PM, eller skriv her i denne tråden. Vi trenger deg, husk det!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Den største jobben ligger i å designe og kode opp alt som er av undersider! Hittil er det bare jeg som driver med det, og om prosjektet skal se lyset i tunnelen så må jeg sitte dag inn og dag ut å jobbe konstand med det. Noe jeg ikke egentlig har tid til! :)

 

Derfor hadde det vært konge med flere kodere! :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg er med som backend-programmerer (møkkaord) om vi går bort fra det grisestygge designet og ikke prøver å lage en Facebook-dreper. Hva med å lage en programmeringsportal, et utviklerverktøy (et CMS med støtte for delegering av oppgaver osv.? Typ phpOverloard) for webdesignere eller noe lignende? Dessuten burde vi/dere vurdere å gå bort fra PHP, språket blir bare styggere og styggere.

 

Endring:

Dessuten må hele greien være åpen kildekode.

Endret av phfjeld
Lenke til kommentar

Heisann! Det å stille mange kriterier på den måten du gjør(og i tillegg er frekk) for å være med syntes jeg blir drøyt. Vi har vår visjon og våre mål som er satt, og vi kan ikke bare endre i planene nå. Portalen skal ikke være en Facebook dreper eller noe som helst, men en portal som skal "samarbeide" med Facebook. Samt dette med nyheter.

 

God idè med å lage et CMS som delegerer oppgaver. Så, hva foreslår du at vi bruker istedet for php?

Endret av AnaXyd
Lenke til kommentar

Det var selvfølgelig meningen å provosere, jeg er egentlig en grei fyr. Slike ting går alltid feil, webdesignverdens "can i haz make a MMORPG in a dayz? i hasez ideas". Jeg foreslår at vi bygger hele greien med PHP og MySQL (Python og PostgreSQL senere?), adopterer Rabbids (gode) start, bruker Overlord som CMS og delegeringsplattform inntil videre og endrer visjonen for prosjektet bare litt. Folk flest bruker Nettby og Facebook, la dem gjøre det. Hva med å lage et godt nettsamfunn for norske programvareutviklere og/eller webdesignere? Liker idéen deres egentlig, særlig navnet, men det er ikke mulig å konkurrere med kommersielle prosjekter med millionbudsjetter og fast ansatte.

 

Angående å ta betalt for tjenesten - HVORFOR? Åpen kildekode, gratis, tilgjengelig i flere nettlesere og på små og store skjermer er veien å gå. Om så greien skulle bli stor noen gang kan man begynne å ta penger for tilleggstjenester. Dersom man klarer å få hundre aktive brukere på et slikt prosjekt burde man være overlykkelige. Jeg vet at jeg høres ut som en sjefete sutrekopp nå, men det må være sånn - noen må senke forventningene en god del.

 

Jeg prøver forresten ikke å kreve en masse endringer, sier bare at dersom dere vil ha med en dedikert programmerer må dere redde hele greien fra å dø ut.

 

Endring:

Skriver som en gris nå, har lavt blodsukker og gidder ikke lese over.

Endret av phfjeld
Lenke til kommentar

Hva skal isåfall endres i visjonen til prosjektet?

 

Folk flest bruker Nettby og Facebook ja, og det veit jeg at det er vanskelig å påvirke. Derfor skal vi heller bruke de for det de er verdt, istedet for å prøve å utkonkurrere dem. Jeg vil gjerne ha et nettsamfunn for alle, da navnet Ungdom1 faller så og si bort om vi skal innskrenke målgruppa til kun webdesignere og utviklere. Det er ingenting som derimot står i veien for at vi kan ha en portal som det kan være kjekt for den målgruppa å "henge".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...