Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå har det ikke blitt opplyst om hvilke 14 spill det var, men jeg tipper det var noen ulanserte MMOs.

 

Det virker som om spillbransjen endelig innser at de ikke kan lage gigantiske MMOs i håp om at de med en gang skal tjene like mye penger som det Blizzard gjør. Det er mye bedre å starte i det små, for så å prøve og vokse seg større.

Se bare på f.eks EvE Online. Det spillet har ikke så mange betalende spillere, men det går bra uansett fordi utvikler ikke har budsjetert med serverpark og personal-antall på WoW-nivå.

 

At Eidos har klart å kjøre Tomb Raider IPen så i grøfta er også trist. TR 1 og 2 handlet mer om action enn puppene til Lara. Etter det var det bare utforbakke selv om jeg hørte at det siste spillet var ok.

 

Er Pivotal Games samme selskap som lagde Conflict: Desert Storm? Det spille sugde stort. Etter det jeg har hørt var ikke de andre spillene i Conflict-serien noe stort bedre.

Lenke til kommentar

Tror ikke jeg har ansett noe Eidos har kommet med de siste 5 årene som spillbart. Hva har de egentlig gjort i den perioden?

 

Men jeg vil nok alltid minnes klassikere som Hitman 1+2, Tomb Raider 2 (spilte aldri 1'ern) og det originale Commandos.

 

EDIT:

Jeg tipper at flere selskaper kommer til å svi for at de gaper for høyt på MMO bølgen i tiden fremover. La oss bare håpe at ikke Funcom/AoC er en av de.

Endret av NorthWave
Lenke til kommentar

Eidos lagde noen bra spill i fortiden ja, har ærlig talt ikke sett noe bra fra den utgiveren på ganske lenge. Veldig trist og veldgi dumt av dem. Dette får meg til og tenke på talen som Pirate of the Carribean regissøren holdt ved åpningen av D.I.C.E 08 nå for ikke lenge siden. Hvor han snakket om hvordan spillselskaper (hovedsakelig utgivere tror jeg) prioriterer feil. At de burde fokusere mere på talenter blandt utviklere enn pengegriske CEO's og Executive Producers etc.

 

Du kan se og høre talen her: D.I.C.E. - Gamespot

 

Håper ikke dette regnes som spam. Jeg tenkte det bare var litt relevant til saken.

Lenke til kommentar
Får håpe dette ikke har noe å si for ugivelsen til Age of Conan.

 

Det ville vært maks uflaks for Funcom. Men det ville overraske meg kraftig ettersom AoC allerede nå er av et utrolig fasinerende materiale. Når AoC lanseres kommer det til å gi bunnsolid spilleopplevelse.

Lenke til kommentar

Eidos ja, husker jeg kjøpte Championship Manager hos dem årlig helt til SI byttet navn på spillet og kalte sitt Football Manager og utgiver Sega. Utover det er det ikke så veldig mange andre Eidos titler jeg har i samligna. Husker jo også affæren med Gamespoet og Kane & Lynch og når slikt ser kan jeg si jeg har mye til overs for selskapet Eidos.

Lenke til kommentar

De spillene som Eidos har kansellert er de som blir utviklet av selskapene de eier.

Eidos (eller SCI) eier ikke Funcom.

De har kun et samarbeid på distributør siden da Eidos har et allerede oppbygd nettverk for å distribuere og reklamere for spill. Det er billigere for Funcom og hyre inn en etablert tredjepart for denne jobben enn å gjøre det selv.

Det eneste jeg har vært redd for er om folk vil være skeptisk for AoC pga måten Eidos reklamerte for Kane & Lynch (fikk det til å virke som sider som kotaku ga de 5/5 stjerner etc.) samt disputten med Gamespot og Gerstmann.

 

Jeg tror Eidos har ansvaret for distribusjon over hele verden. Litt usikker med nord amerika.

Men det hender de alikevel outsourcer enkelte områder til andre selskaper. For Norden f.eks er det fortsatt Eidos som er distributør men det er Ubisoft som tar seg av selve jobben da de har et bedre nettverk for Norden enn Eidos.

Lenke til kommentar
Det er vel Eidos som skal stå for utgivelsen av Age of Conan? Er det kun i Europa?

 

De gir ut spillet i hele verden, men de får all inntekten fra selve spillet (f.eks 20% av de 50 dollarene et spill koster i usa) men funcom får 100% av det, det koster og spille spillet i måneden. Får håpe for edios sin del at AoC selger over 1 mill kopier så de tjener noen penger.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...