Gå til innhold

"Hekser" halshugges i Saudi-Arabia.


Anbefalte innlegg

51 år gamle Fawza Falih er kjent skyldig hvor hun vistnok skal ha gjort en mann impotent med trolldomskunster. Etter 35 dager med harde avhør og tortur skal Falih som er analfabet ha tilstått på en skriftig tilståelse hun ikke kunne lese, hun vil nå bli offentlig halshugget som straff.

 

Det er heller ikke første gang dette skjer, en egyptisk farmasøyt som bodde i Saudi Arabia ble kjent skyldig i å forhekse et nygift par til å gå fra hverandre, dette resulterte i en offentlig henrettelse.

Allerede i år har rundt 30 mennesker blitt offentlig halshugget i Saudi-Arabia hvor 153 mennesker ble henrettet i fjor.

 

 

Føler at blodet begynner å koke av fortvilelse når jeg leser om dette, det er en skam at USA er allierte med disse huleboerne.

 

Hva kan gjøres for å få stopp på denne galskapen?

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2282114.ece

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Interesse og interesse...Det er ganske spennende å se hvor syke folk kan være. Det må være helt jævlig å stå der i knestående og kjenne kniven begynne å skjære. Fy faen!

 

Faren din søkte det opp for deg? Lol.

 

Tror forresten du kan ha sett den beryktede Chechclear.

Endret av Traadstarter
Lenke til kommentar

Helt siden tidenes morgen har mennesket nytt å se andre lide. Bare tenk på samlingene utenfor giliotinen eller galgen. Vi elsker jo også krimbøker og skrekkfilmer.

 

Vet ikke om det er straffbart å gå inn og se selve filmen. Det burde i hvert fall være det. Det er jo straffbart å se på barneporno for eksempel.

Endret av Traadstarter
Lenke til kommentar
Saudi-Arabia er et land som er minst like jævlig som Sør-Afrika under apartheid. Men hvor er fokuset til media? Er det et faktum at det ikke interesserer det norske folk hva som skjer i Saudi-Arabia (SA)? Eller er det andre grunner til at media ikke fokuserer på styresystemet deres.

 

Jeg synes det er mye fokus på SA, jeg. Men det har vel litt med respekt for religionen deres å gjøre. Det skal litt mer til å refse noe som er nedfestet i religion enn å refse ren rasisme (Apertheid).

Lenke til kommentar

Men i praksis er jo det ingen forskjell?

 

Se for deg et land der feks negre ikke får lov til å stemme. De får ikke lov til å kjøre bil. De får ikke lov til å gå ut på gaten uten at de er i følge med noen hvite. De må dekke seg til slik at ingen ser de. De må be de hvite om tillatelse til å gjøre absolutt alt. Om de bryter regler blir det pisking og det som værre er.

 

Hva er situasjonen jeg beskriver her? Ingen kan forsvare noe sånt som dette, kan de vel?

 

Bytt ut negeren med kvinnen. Åja, men da kalles jo det kultur. Hvor er logikken?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...