Gå til innhold

Snustråden V5 (VIKTIG! Les førstpost!)


Heilage

Anbefalte innlegg

Hmm, jeg forstår virkelig ikke hvorfor ikke fler snuser Röda Lacket, nydelig snus i mine smaksløker, er så redd for at denne skal forsvinne :( Mild smak av lakris og mild tobakk.. Nydelig.. :thumbup:

 

Fordi alle som har snust over 3 måneder higer etter sterkere merker.

Jeg har snusa i over 3 år, röda er fortsatt snusen i mitt hjerte:)

 

Da snuser ikke du for effekten eller? En vanlig RL kan umulig tilfredstille deg etter 3 år med "snusing"

 

Å herregud! Er da like mye nikotin i rl som i feks general. Og hvordan kan det ha seg at eldre folk som har snusa i 20 år + fortsatt er trofast til general, ettan, grovsnus og de store merkene?

Nemlig! :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bytter liksom på general og Skruff. De er de største mekene i mine øyne. Hvis jeg vil ha effekt går jeg for skruff men, hvis jeg vil ha god smak går jeg for general. Er ikke så begeistret sof General sferk da... Orker ikke hvite poser så vanlig General er best :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg fikk nikotinsjokk på et LAN en gang. Jeg hadde snust to Skruf Sterk om gangen sammenhengende i 8 timer. jeg byttet snus hver halvtime. Fikk plutselig ekstremt vondt i magen og jeg måtte spy, men klarte det ikke. Det endte med at jeg la meg på magen på en metallplate utenfor huset. Dette var midt på vinteren og veldig kaldt. Likevel var den forfriskende følelsen det som hjalp mest.

Lenke til kommentar
Nikotinsjokk behøver ikke nødvendigvis være ubehagelig, bare det ikke er for drøyt. Det kan føles ltt lammende og føre til svak svimmelhet - "lammelsen" føles litt sånn som når et lem sovner. Behagelig synes jeg ^^

Det er ikke nikotinsjokk, det er bare nikotinet som gjør jobben sin. Nikotisksjokk er hvis kroppen får mer enn det den er vandt med og du blir kvalm eller får vondt i hodet.

Lenke til kommentar

Åja, vet ikke om denne historien er sann, hørte den av en kompis som har en tendens til og overdrive fra tid til annen men uansett. Han hadde en sigar, men han hadde ingen lighter så han reiv av en bit av den og putta den under leppa, han fikk nå visst et ganske så heftig nikotinsjokk^^

Lenke til kommentar

Hvis man kjenner symptomene så er det bare å kaste den ut for det går så langt. Hadde litt forstadier til det når jeg prøvde N&J løs. Dvs lettere svimmelhet og påbegynnende kvalme. Kasta den bare ut med en gang så gikk det over. Det er uansett ikke noen bra følelse.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...