Gå til innhold

Tidenes kuleste/tøffeste skuespiller(e)


El-Morty

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt OT men jeg må få si at det seagal gjør på film, hadde han ikke klart i virkeligheten. Ei alle små japsene/kineserne eller what ever som flyr rundt og tar backflipp-salto-karatespark. Ja de klarer det, men folk gjør jo ikke motstand på film. En stor fysisk fyr (ala hobbybygger som Vin Diesel) som kan slåss (erfaring) hadde flata seagal, Jet Lie og co lett som bare det, med mindre han hadde fått noen fingere i øynene eller et femi spark i balla elns da. :tease:

 

Slenger på Vin Diesel som tøff skuespiller.

Lenke til kommentar
Du mener at han kunne blokkert hvem som helst sitt slag fra folk her på forumet? Selv med MANGE års trening skal det veldig med reflekser og litt flaks til for og blokkere slag og spark fra en som vet hva han driver med. Virker som om du tar det du vet ut ifra du har sett fra han i filmer. Han hadde sikkert svart belte i karate og alt det der, men fremdeles så kan man ikke ta hvem som helst :)

 

I sitt prime ja, ikke fram hvem som helst, derfor skrev jeg "de fleste", vi har sikkert noen Bruce Lee Reborn her på forumet! :D

 

 

 

Det er lett å le og gjøre narr av han nå som han er overvektig og godt oppi årene. Men om du ville ha møtt Steven Seagal for 20-30 år siden, så kan jeg love deg at du ville ha pissa i buksa hvis han gikk mot deg for å ta knekken på deg.

 

Jeg betviler ikke et sekund på at Seagal hadde vridd om nakken min hvis han følte for det. Han er tross alt langt dyktigere i kampsport enn jeg noensinne kommer til å bli. Men her snakker vi om skuespillere som klarer å formidle tøffhet via filmlerettet og der feiler vår venn Seagal maksimalt. Det er stort sett ikke tøft å se på fyren, bare ganske morsomt.

 

Via filmlerettet: helt enig. :)

Lenke til kommentar

Steven Seagal er i mine øyne mer en klovn enn en mann. Makan til trøtte filmer, kjedlige historier og dårlig plott skal man lete lenge etter. Alle filmene hans er sørenmeg like.

 

Skuespillere jeg liker er Cillian Murphy (28 Days Later, Sunshine), Eli Wallach (The Good, the Bad and the Ugly), Bruce Willis er mann, Kiefer Sutherland som jack Bauer, Al Pacino og Nicolas Cage. De første jeg kommer på. Random rekkefølge.

Endret av Leffsa
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...