Gå til innhold

Tidenes kuleste/tøffeste skuespiller(e)


El-Morty

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sier meg enig i Christian Bale! Kulere, tøffere og bedre skuespiller skal du leite lenge etter...

Ellers vil jeg gjerne nevne Clive Owen som bare blir tøffere og tøffere:D

 

Men personen som laget tråden her... Hva mente han med tøffeste og kuleste egentlig?

Hva er kriteriene for en tøff skuespiller? For selv synest jeg feks at Mark Wahlberg er evig kul, men er ikke akkuratt verdens beste skuespiller!

Lenke til kommentar

Definisjonen på tøff er Clint Eastwood. Han trenger ikke si eller gjøre noe, men bare være til. I motsetning til mange skuespillere som opp gjennom årene nærmest har blitt ironiske karakterer, holder denne veteranen alltid høy klasse. Man messer ikke med mannfolket Clint Eastwood:

 

eastwood.jpg

 

Ellers har vi fyren med det tøffe navnet Kiefer Sutherland, mannen som skapte en legendarisk actionhelt i Jack Bauer. Har du problemer med terrorister og må bekjempe dem innen døgnet er omme, så er dette mannen du må ringe. Ingen klarer å rope ut kommentarer som "We're running out of time!!", "What's you're primary objective!?" eller "Damn it!" på en mer overbevisende måte. Fyren skyr ingen midler i å holde sitt land i sikkerhet.

 

hero-showdown-john-mcclane-vs-jack-bauer-20071120024155853-000.jpg

 

Kameleonen Christian Bale kan tydeligvis spille hva som helst. Han ofrer seg regelrett for rollen sin og kan gå fra å være en mental forstyrret anorektiker til å bli Gotham's mørke ridder Batman uten at noen stiller spørsmålstegn. Fyren kan være så jævla tøff hvis han bare vil det, og derfor må han inn på topplista. "Swear to me!" scenen i Batman Begins er så jævla rå at jeg hadde pisset på meg hvis jeg var i Flass sine sko akkurat der. Gud som jeg gleder meg til Batman vs The Joker i den kommende The Dark Knight.

 

christianbale-770999.jpg

 

Ellers har vi barske karer som Bruce Willis, Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Robert De Niro, Charles Bronson, Clive Owen, Kurt Russell etc, men akkurat nå er det disse tre kara som er øverst på lista.

Endret av CollectTheCheck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...