Gå til innhold

Merkelig Xbox Live venne-liste problem


Tobe__

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har en kompis på vennelista mi på Xbox Live, som for noen dager siden skiftet gamer-tag, ID, navn, vet ikke helt hva det kalles. La oss si at før het han Pål, og nå heter han Per. Det merkelige er, at når jeg kikker på vennelista, så heter han Per der, men går jeg inn og trykker "compare games" på ham, så kommer lista til Pål opp! Siden da Pål ikke eksisterer mer, så kommer ikke gamerscoren opp på noen av spillene, så det ser ikke ut som at han har spilt noe i hele tatt.

 

Det fungerer helt fint andre veien. Han kan gå inn på min profil og "compare games", og da kommer gamerscoren til begge opp.

 

Hva er galt? Har prøvd mange måter å fikse det på, slettet ham, og lagt ham til på nytt osv, men ingenting hjelper. Noen andre som har opplevd dette? Alle tips mottas med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tvilsomt, siden dette ikke var noe problem før han skiftet navn. Nå vet ikke jeg om settingene blir reset'a når man skifter navn, men blokkering for spilte spill er vel ikke satt som default? Jeg kan hvertfall ikke huske at jeg fikset på dette da jeg kjøpte meg Xbox.

Lenke til kommentar

Det er en bug i systemet dems. Har en kar på vennelista mi som skiftet navn for i hvert fall 1 år siden. Når jeg velger compare games, så kommer fortsatt det gamle gamertaget hans opp. Har lagt merke til det og irritert meg litt over det.

 

Tydeligvis blir alle gamertag du velger å bruke lagret i databasen. Altså, hvis du endrer gamertag flere ganger kan det tyde på at alle blir lagret. Når man velger compare games blir det første gamertaget du hadde valgt. Det er i hvert fall min teori som programmerer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...