Gå til innhold

Skadet fil i programme. Får beskjed om å kjøre chkdsk.


jascko

Anbefalte innlegg

Har fått en fil i FM2008 som er skadet og uleselig. Får beskjed om å kjøre chkdsk. Tar jeg ikke feil så skulle maskin kjøre chkdsk når du reboote den men den gjor ikke det. Filen ligger på C:My documents and Settings. Hvordan kan jeg kjøre chkdsk fra Windows? Maskinen funger fint det er bare det at hver gang jeg starter FM så får jeg beskjed at ei fil er skadet og programme avsluttes. Er det noe jeg gjøre uten å avinstalere FM?

 

Edit: Jeg klarte å kjøre chkdsk ved å høyre klikke på volum C: og deretter verktøy. Det ser ut som at chkdsk klarte å fikse feilen. Samtidig er det ting som tyder på at Spyboot-Search and Destroy var årskaken hvorfor maskin ikke kjørte chkdsk når jeg reboota den første gangen. Tror jeg.

Endret av jascko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så nå funker det? Windows Vista du bruker?

Jeg måtte søke etter "ledetekst" og kjøre denne som administrator, deretter kjøre CHKDSK /F, denne ble satt igang etter en restart men løste ikke problemet da:S Var Norton fil som feilet for meg..

 

Ja det funker hos meg. CHKDSK klarte å finne feil og slettet denne fila som var skadet. Jeg bruker Windows XP.

 

Hadde jeg måttet gjort slik som du så hadde jeg ikke klart det. Så det du gjor var å trykke Start-Kjør-"navn på fila som er skadet"? Eller er jeg helt på bærtur?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...