Kaksa Skrevet 19. februar 2003 Skrevet 19. februar 2003 hallo ein kis eg kjenner kom med ein fantastisk kommentar angåande blanding av sprit.. viss du blander 96% med 40% så får du no nesten hundre da.. veit ikkje korleis han fekk til det, får 96+40 er no laangt over 100 da.. loooool (jada eg skjønner at det ikkje blir meir enn 96 men mindre.) -Kim-
Odden Skrevet 28. februar 2003 Skrevet 28. februar 2003 blander en 96% med 40% så får en en sprit med en ca 66% men det tilsier at det er nøyaktig like mye av hver og at 96% er 96%
Erlend Oftedal Skrevet 18. mars 2003 Skrevet 18. mars 2003 Det finnes 100%. Brukes i kjemiske eksperimenter hvor vann kan få ting til å eksplodere. Men det må sannsynligvis holdes under et bestemt trykk eller noe for at det ikke skal fordampe.
aurstad Skrevet 18. mars 2003 Skrevet 18. mars 2003 Det finnes 100%. Brukes i kjemiske eksperimenter hvor vann kan få ting til å eksplodere. Men det må sannsynligvis holdes under et bestemt trykk eller noe for at det ikke skal fordampe. Man må styrte den fort med andre ord
Erlend Oftedal Skrevet 18. mars 2003 Skrevet 18. mars 2003 Hvis du kaller det et eksplosjonsfarlig kjemisk eksperiment så
Kaksa Skrevet 18. mars 2003 Forfatter Skrevet 18. mars 2003 brorn til ein i klassa har smakt 100%, den var laga i labratorium og han fekk det inn i munnen med ei sprøyte eller.no
Den Polse Skrevet 9. april 2003 Skrevet 9. april 2003 Det finnes 100%. Brukes i kjemiske eksperimenter hvor vann kan få ting til å eksplodere. Men det må sannsynligvis holdes under et bestemt trykk eller noe for at det ikke skal fordampe. Man må styrte den fort med andre ord
lperik Skrevet 9. april 2003 Skrevet 9. april 2003 brorn til ein i klassa har smakt 100%, den var laga i labratorium og han fekk det inn i munnen med ei sprøyte eller.no Jess da
Ap. Syvertsen Skrevet 10. april 2003 Skrevet 10. april 2003 det går fint med 100% Den må bare ikke komme i kontakt med luft (som inneholder vann). Da trekker den vann ut av lufta og blir tynnet ut til 96%.
aldrimerforum Skrevet 10. april 2003 Skrevet 10. april 2003 det går fint med 100%Den må bare ikke komme i kontakt med luft (som inneholder vann). Da trekker den vann ut av lufta og blir tynnet ut til 96%. Den suger jo ikke til seg med en gang da. Hvis du har ei flaske med 100% og åpner korka, vil det ta rimelig lang tid før det er 96%. Tømmer du det på bordet vil tida bli kraftig redusert pga større overflate.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå