Gå til innhold

Mobilprogrammet som lar deg ringe gratis


Anbefalte innlegg

Er det noen som bruker IRC lengre da? Trodde det var dødt for lenge siden, minst 10 år siden jeg og mine venner var aktiv på IRC sist.
Det er fortsatt et par hundre tusen av oss på IRC. Jeg savner forresten også en god IRC-klient til WM da jeg har en MSN->IRC proxy jeg benytter for min kommunikasjon. ( slik at alt går gjennom mIRC )
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
TRUPHONE !!

 

Jeg har både Fring og Truphone på min mobil, Nokia N95 8gb.

Kjøpte denne da WLAN var viktig for meg i neste telefon...

 

Lasta først ned Fring for en stund sia og ble litt skuffa,

kunne jo bare ringe andre som påpekt ovenfor.

 

Fant Truphone og ble happy !

Med Truphone ringer du GRATIS til 40 land, da kun fastlinjer men men..

 

<Pass bare på å velg 'disable' nederst i Truphone-menyen når du ikke bruker

programmet, ellers tvinger det seg på WLAN og bruker batteri.

 

Så google dere til Truphone og last ned gratis og enkelt.

Man får en startbonus også, denne brukte jeg raskt opp på å ringe en mobil hehe.

Selv om konto står i 'NULL' så kan man ringe gratis til fast-telefoner.

 

Enjoy !

 

Jeg har brukt fring på N80 og E90 og da ringer du jo til andre MSN Skype gratis og svart billig til fasttelefoner. Jeg bruker dette når jeg er i utlandet og kan ringe norske fasttelefoner ekstremt billig.

 

Men denne tjenesten virket veldig int. til jeg fant ut at du ringer jo bare gratis til fasttelefon fram til 29 feb. "Amazing launch offer - extended! Now you can get FREE mobile calls to 40 countries (and US cellphones) until Feb 29th 2008." Jeg bruker det på ferie og jeg skal ingen plass før 29 feb.

 

Så da er det tilbake til samme som fring du ringer gratis til andre Truphone og billig til fasttelefoner.

 

Er det noen jeg ikke har fått med meg her? Er det andre forskjeller på fring og Truphone. Skulle tro fring var bedre da betydelig fler har MSN og Skype vil jeg tro..

 

Fint om du kan si litt mer om forskjellene mellom fring og truphone.

 

Takk :)

Lenke til kommentar
We may transfer your Personal Information within fring or to fring's third-party service providers and business partners, but only to provide services on the Site and Services or to you, across borders, and from your country or jurisdiction to other countries or jurisdictions around the world. To the extent that fring "co-brands" an internet page, or product or service with another party, the Personal Information that you choose to provide to such co-branded service will be handled by either party and in accordance with this policy for fring, and the third party’s policy. A "co-branded" page or service is one which bears both the fring and third party names, branding, graphics or anything else which makes it clear that you are viewing a co-branded service. Please be sure to read fring’s and the partner’s privacy policies before entering or providing information to a co-branded page or service.

 

We use and store the Personal Information we collect internally to:

-deliver the best possible service to you, such as improving the fring software user interface and maintaining a consistent and reliable user experience;

 

-Provide you personalized content and advertisements;

 

-Fulfill your requests for products, programs and services;

 

-Communicate with you and respond to your inquiries;

 

-Conduct research about your use of the Site and Services;

 

-Check your version of the fring software and download upgrades so that you have the most current version and

 

-Help offer you other products or services that may be of interest to you.

Siden jeg ikke vil oppgi telefonnummeret mitt måtte jeg også finne en alternativ server til programmet som var langt fra positivt. I det jeg skal ringe kommer "fring voice service temporarily unavailable. The service wil resume after device restart." opp og restart hjelper ingenting. Den har også tatt seg friheten til å legge seg inn i oppstarten med verdens største splashscreen. Skype står bare i flere minutter med "connecting" når jeg prøver å bruke det, og MSN har jeg ikke tenkt å prøve med denne klienten.

 

Fring er nå avinstallert. :)

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som ikke klarer å registrere meg hos Fring? Jeg har prøvd flere ganger ved hjelp av ulike maskiner, men når jeg kommer til krøllalfaen i e-postadressa, forsvinner teksten i det feltet. Altså umulig å skrive inn e-postadressa, så jeg kommer ikke videre.

 

Jan

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 8 måneder senere...

Jeg trenger egentlig bare skype - finnes det noen "direkte" skype-klient for nokia N80? Kunne hatt god bruk for det for å snakke med folk som er på CERN/snakke med folk hjemme når jeg er på CERN, uten å styre med laptop og headsett. WLAN er überalles, og jeg har ikke så lyst til å gå via en annen tjeneste først...

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Til tulling03: Skal du ringe gratis med IP Telefoni fra f.eks. Telenor så må du vite SIP adressen abonnenten sitter på (ringer du telefonnummeret så koster det penger). Det er derfor mange velger fra f.eks. Telio o.l. hvor dette er lettere. Slike oppsett er for mer avanserte brukere.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...