Gå til innhold

LCD 26" TV til Nintendo Wii--->32"


Anbefalte innlegg

Tiden er inne for meg fra å gå over fra crt til LCD på "gutterommet" mitt. Jeg tenker dermed å kjøpe meg en 26" tommer som helst ikke overskrider 6000,-. Etter å ha holdt på en stund med å prøvd å finne en, gir jeg nermest opp. Jeg finner ingen tester eller noe informasjon som gjør at jeg kommer meg nermere mitt kjøp. Det virker ikke som om noen bryr seg om 26" tommer klassen, et raskt søk her på forumet finner jeg også ut at det stemmer også her. Det er få som svarer på tråder om 26" kjøp.

 

Jeg håper allikevel at noen kan bringe meg nermere et kjøp. Ja jeg vet at det er mange 32" der ute som kanskje til og med billigere enn 26" men det hjelper ikke, 32" blir for stort og 23" blir for lite.

 

Kravene til skjermen jeg leter etter er at det skal være 2x HDMI innganger, scart inngang, composite inngang, PC inngang, skjermen skal være HD-ready og ikke minst at skjermen har et klart og tydelig bilde med fine farger. Jeg håper indelig at noen kan hjelpe meg fordi jeg hater å komme på en butikk med ingen informasjon hvor selgeren kan bare lure meg så mye han vil. Selv om du ikke har noe peiling på 26" så kan det hende at en der ute har bedre søkekunnskaper enn meg og klarer å finne en eller annen test på 26 tommere?

 

Takk på forhånd

Endret av TheRuthless
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

LG sin 26LC4 har det du trenger, og koster rundt 5-6 tusen. 2 HDMI, VGA-inngang for pc som støtter 1:1 pikselmapping, komponent til Wii-bruk (skaff deg wii komponentkabel).

 

Og god bildekvalitet har den og :). Sort design, men ikke pianolakk.

 

nNbefalt av meg personlig, selv om jeg er en slik selger du tydeligvis ikke stoler på (noe jeg synes er litt trist..).

Lenke til kommentar

Joda, jeg stoler på selgere når de ikke er i butikken de selger for :p, men den så bra ut den TV'en der ja. Problemet er bare det at den blir bittelitt i det dyreste laget. Finner den billigst for 6495 på elkjøp, og da er det vel kanskje også verdt å nevne at jeg ikke gidder å stresse med nettkjøping hvor det antageligvis finnes nede i 5k, men der frakt koster endel+at det blir trasig å måtte begynne å sende den inn hvis det er noe feil.

 

Ellers var det bra at du sa det med sort design for det er noe jeg må ha. Glemte også å si at lyden er veldig viktig ettersom jeg ikke tenker å kjøpe noe annlegg ved siden av.

 

Du eller andre vil ikke anbefale en TV til en litt mer levelig pris, eventuelt hvor jeg finner den TV'en billigere? :p

Endret av TheRuthless
Lenke til kommentar
Har ikke den 26"'ern blitt slakta i test?

Tatung V27MMBT ble slakta i en test i Aftenposten/ forbruker.no i mai i fjor. Og etter det ble den ikke særlig aktivt markedsført i Norge...

 

V26MMFJ er en ny modell som kom på markedet i desember, med et annet panel og annen software, og et helt annet kabinett - man tar ikke feil av dem. Jeg har ikke sett noen tester av V26MMFJ ennå, og har ikke sett den live.

Lenke til kommentar

Takk for svar jeg har fått så langt, tror nok jeg må dessverre droppe den Tatung'en Svinks ettersom ingen har den utstilt og jeg ikke finner noen tester.

 

Jeg har vært å sett litt mer på den LG'en du snakket om Alastor i diverse butikker og riktig nok så bli den anbefalt av de fleste selgere på både elkjøp og lefdal. Den ser riktig bra ut, pent design, fine farger, var derimot ganske ulik fra elkjøp til lefdal. På elkjøp(Discovery HD) var det mye støy og var for mye sort farge endel plasser, mens på lefdal(Lefdal TV) var det meste klart å så jævlig bra ut. Hva kan dette komme av, er det annet en bare forskjellige signaler? Jeg spurte om noen av de hadde tuklet med fargene(kalibrert eller noe) men de sa at de var rett fra eska, men stoler helt på det.:D Så lurer på om det kan bli vanskelig for meg å fikse på fargene på tven selv for å få mest mulig ut av tven?

 

Er uansett fortsatt på utkikk etter litt flere alternativer. Jeg har derfor sett litt på Toshiba Regza 26A3000P og Samsung LE26S86 som begge koster en 500 lapp mindre og lurer på om noen(peke på Alastor) har erfaringer/kunnskap med/om disse eller andre alternativer?

 

Lurer også om det overhodet er noen som klarer å finne 26" test for dagens skjermer? :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da har jeg kjøpt den, og er så langt veldig fornøyd, så fornøyd at jeg lurer på om jeg skal kjøpe samme TV i "størrelse" 32" og lurer på om noen vet om den er like bra? Eller om jeg skal kjøpe en annen, finner dessverre ikke noen linker til 32" men de hadde den på elkjøp og den kostet 7777,- Håper på svar snarest, begynner å nerme seg en uke siden jeg kjøpte og har bare 30 dager på meg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...