Gå til innhold

Hva skjuler det seg bak din Ctrl+v?


Anbefalte innlegg

Såpe som har vært penslet med egg og rullet rundt i ølgjær og så fritert, etterpå blandet med fullkornsmel, hakket spinat og kokt blomkål kjørt i stavmikser og så blandet ut med frokostjuice, sukker og flytende margarin, som igjen røres rundt i en bolle med en god dæsj filterkaffe, tomatsaus og O’boy, som etterpå kjøres i en blender med litt vaniljesaus, cola og egg, som etter blending røres rundt nok en gang, med sitrontran, majones og rekelake, som småkokes i panne med fiskesaus, grillpølse og asparges, som blir servert med ansjos, osteblanding og hakket ruccola, som blandes sammen tilsatt nystekt skogsbacon, eplejuice og naturell jogurt, som stekes i ovn i få minutter og etterpå får tilsatt nykokt jordbærgelé, sennep og skinkeost, som deretter blandes i kjøkkenmaskin med finhakket kruspersille, Oreo og farinsukker, som tilberedes i ildfast form tilsatt kjøttbuljong, farse og kaviar, som også settes i ovnen i få minutter og etterpå får tilsatt surmelk, grillkrydder og uhevet bolledeig, som deretter røres godt i en bolle blandet med Delfiafett, tomatketsjup og honning, som så blandes ut godt med potetgull, Earl Grey-te og sjokoladepudding, som deretter serveres med skinke, sitronsaft og Mariekjeks, som så tilberedes med litt rømme, appelsinmarmelade og vaniljeis, som igjen blandes ut med melis, smørbukker og blåbær-Biola, som kokes lett opp med Solo, oregano og mandler, som toppes med surströmming.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...