Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Nå må du ikke overdrive heller da. Det er jo faktisk ikke noe PvP i de fleste byer, og det at en level 80 ganker folk som er x antall leveler lavere enn seg bryter reglene og vil bli tatt hånd om (ifølge Funcom da hvert fall).

 

Det var jo heller ingenting som forhindret en level 70 i WoW fra å drepe en level 20, så eneste forskjellen på PvP i Age of Conan sammenlignet med World of Warcraft er at det ikke er noen raser, altså alle kan angripe hver andre.

 

Uten om det går det jo på det samme, altså at PvP er automatisk aktivert i de fleste soner.

Nå var det kanskje litt vel ekstremt i Betaen når den gikk PvP, siden alle ville teste FFA-PvP.

Og hvor har Funcom snakket om at de tar hånd om lvl 80s som tar mindre lvls?

I WoW kunne man alternere litt på hvor man questet, og slippe unna gankingen der. Man kunne stort sett komme seg unna en ganker med litt fantasi, og friheten i hvor man kunne resse. Sonene i de tidligere levlene var også voktet av vakter, og var friendly zones med PvP-flagget slått av.

I AoC veit gankeren akkurat hvor du spawner pga res-padsene. Han veit at for at du skal spille videre, så kommer man til å dukke opp på den paden.

PvP-serveren i AoC er nettopp en FFA-PvP-server. Folk kan drepe hvem de vil, hvor de vil, når de vil, uten konsekvenser.

Skal man overleve på en FFA-PvP-server kan det være greit å ha et kjent guild i ryggen så folk ikke dreper deg fordi de er redd for guildet ditt ^^

 

Slenger med en liten definisjon av en PvP-FFA-server:

Free-for-all PVP (FFA PVP) means that you can kill anyone, anytime, anywhere. In the rulesets used so far there are no safe zones. You can be killed crafting or afk on the side of the road. Free-for-all PVP is usually not for the PVE oriented player and most appeals to hardcore PVP guilds. The solo player can get a bit overwhelmed and frustrated without the help of a guild to watch his back.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vi en tråd hvor folk kan finne andre å spille med online? Jeg (Priest of Mitra) og en kamerat (Barbarian) kunne tenkt oss noen å spilt sammen med, muligens guild.

 

Litt artigere å spille sammen litt flere, særlig på PvP så er man litt tryggere enn når man er alene.

Lenke til kommentar

.....

 

Er ikke helt sikker på hva du mener. På en PVP server i wow kan man drepe alle av den andre faksjonen man ser, samme om du er lv 10 eller 70. Så slutt med det tullet om at alt er så sivilisert på en wow pvp server og så fantastisk anarki på aoc pvp server. wow er kjent for ganking.

 

Det er heller ikke bare ett sted å queste i aoc som du så fint greier å hinte til.. Siden du sier, i wow kan man alterere hvor man quester om man blir ganket, kan man ikke det i aoc eller hva? jo.

 

Når man dør i AoC spawner man på valgfri respawnpunkt. Som regele 1-3 styk, de som er i nærheten i sonen. Så man kan ikke corpse campe, noe man helt definitivt kan i wow. Så skjønner ikke hva du mener med at man lett kommer unna gankere i wow, men av en eller annen grunn ikke i aoc. Da det faktisk er lettere i aoc. Gankeren dreper deg, du respawner langt unna på en av x reapawnpunkter. I wow må du rezze rett ved siden av liket ditt, der gankeren er.

 

Byene i AoC er safe zones, du kan ikke drive med PvP der. At du tar dette fra open beta (?) blir rimelig vagt, da de åpnet hele spillet for en massiv pvp fest, pve som pvp servere.

 

Det ramguy sier om at høyt lv folk ikke burde drepe lav lv folk er pga Bounty systemet. Som vil si at om en høy level dreper et vist antall lav lv vil han få en bounty på seg, som sikkert stiger om han dreper fler. Detaljene er ikke helt utem men NPC vakter i byene vil da straffe personen. (om de drepre, kaster ut av byen, man må betale bot etc er ikke kjent)

 

Det meste av det du skriver er veldig overdrevent, så du burde sjekke opp litt før du poster.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
Det ramguy sier om at høyt lv folk ikke burde drepe lav lv folk er pga Bounty systemet. Som vil si at om en høy level dreper et vist antall lav lv vil han få en bounty på seg, som sikkert stiger om han dreper fler. Detaljene er ikke helt utem men NPC vakter i byene vil da straffe personen. (om de drepre, kaster ut av byen, man må betale bot etc er ikke kjent)

Er Bounty systemet med i betaen?

Lenke til kommentar

Da kom du lenger enn meg. Jeg popper tilbake til desktop når jeg starter AoC. Merkelig. Sitter og installerer SP1 til vista 64bit nå. Se om jeg kommer lenger etterpå. SP1 dukka opp i windows update først i natt hos meg.. :/

 

*EDIT*

 

gå inn i AoC install mappa, finn simpleconfig.exe, start den, velg video, huk av full screen.

 

du starter i windowed og endrer tilbake til fullscreen i menyen ingame.

 

bug i fra beta som henger igjen ser det ut som.

 

 

Sweet, så ikke det når jeg posta, prøver det. :)

Endret av vgard
Lenke til kommentar

Meh, var litt kul introvideo, men har sett den noen ganger før. Syns den virker bra laget, men Conan og hu dama virker litt livløse. Er kanskje bare meg. :)

Var litt kul musikk i menyene også. Synd vi ikke får logget inn. :D

Takk for tipset med windowed mode. Funka gull!

Lenke til kommentar

Jeg skriver kun med grunnlag i mine egne opplevelser i betaen (blei mildt sagt gal av å bli ganket uansett hva jeg prøvde på å gjøre) , og hva jeg har lest på utallige forums. :) Kanskje jeg satte ting litt på spissen, men det var sånn jeg opplevde betaen.

 

Har aldri sagt at det var sivelisert på en WoW-server. Guildet mitt på Grim Batol var server-kjent for gankerne våre, så veit veldig godt hvordan gankingen der er. ^^ Alt jeg sier er at man ikke kan sammenligne en AoC FFA-PvP-server og en WoW PvP-server. I wow må man faktisk møte en person fra den andre fraksjonen for å kunne bli ganket. I AoC kan man bli ganket av hvem som helst. Til og med ditt partymedlem, som plutselig var ferdig med questen dere samarbeidet om, partet gruppen og begynnte å hakke løs.

 

Og det bounty-systemet ble vel satt on-hold av Funcom pga massiv klaging av hardcore FFA-PvP-fans? Så om det systemet dukker opp på FFA-PvP-serverne er uvisst så vidt jeg har fått med meg.

 

Alt jeg prøver å få frem er, ikke velg en PvP-server basert på det man vet om WoW PvP-servere. :)

Det er en forskjell, og hvis man misliker å bli ganket, og ikke har noen planer om å ganke så mye, så klarer man seg godt med AoC PvE. :)

 

Hadde planer om å rolle på en PvP-server, helt til jeg testet det i betaen. Det fikk meg til å endre planer ^^

 

Anyways.. fant en veldig god beskrivelse på FFA-PvP og hva man kan forvente. :)

http://thedarkknights.com/blog1.php?p=59&a...amp;pb=1#more59

 

Ganske underholdende lesing også, for den saks skyld :D

Lenke til kommentar
Tror jeg også skal prøve på PvE da også, for da er du trygg i byer osv?

Men du kan drepe folk når du er ute å quester? På PvE altså?

Du er også trygg i byene på en PvP-server.

Du kan ikke drepe folk når du er ute og quester hvor som helst. Men i visse soner er det PvP-enabled.

 

Forskjellen ligger i at på en PvP-server er _alle_ (bortsett fra de du stoler på, og guildies) dine fiender. Møter du en kar på veien som du passerer, er det stor sjangs for at han snur for å drepe deg. Samme med neste kar du møter, og neste kar der igjen..

"Du kommer til å dø, og du kommer til å dø mye." (sitat TDK) ^^

Endret av [VK]Boogieman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...