Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den nye dama di går i bestemorstruser! Kva gjer du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selvsagt vært turn-off, men bryter ikke et forhold på grunn av det! :) Som tidligere sagt, hadde jeg nok etterhvert hintet litt om at jeg lurer på hvordan hun hadde sett ut i noe annet undertøy, og etter å ha fått henne til å "teste" noe annet, gitt mye komplimenter og lignende mot den forandringen!

 

Dog, når alt kommer til alt, kan det jo være hun liker bestemortruser best, hvem vet om hva som er mest behagelig for gitt person? :) Og da har man ikke så mye man skal ha sagt, annet enn å oppfordre henne til å bruke noe litt mer tennende når man sover sammen ;)

Lenke til kommentar
Hva er det som skjer med verden? Droppe en potensiell kjæreste pga. hvilket undertøy hun bruker?

 

So du meiner at du det kan vere det same kva for undertøy ho brukar?

 

Nei, jeg tror ikke han mener det, dog å "dumpe" kjæresten pga. noe så banalt som et undertøysplagg, blir umodent og useriøst. Hint til litt mer sexy alternativer, dog vil hun bruke plagget, så dumper man ikke kjæresten pga. det. Har det virkelig så mye å si?

Lenke til kommentar

Det finnes jo flere typer undertøy som er behagelig, i tillegg til bestemortruser ;) Så jeg ville gitt henne det i gave, og fått henne til å prøve det.

Det er ikke noe stort offer å bruke andre, comfy truser/hotpants/jenteboxere når hun skal være med typen. Så får han heller være villig til å se henne i bestemortruser om de evt. skal bo sammen og hun digger å sove i dem og sjangle fyllesjuk rundt i leiligheten i dem.

 

Ja, merkelig tråd :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...