Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Din hemmelighet. Her.


Gjest Mhmjaa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er ikke så ille, Keylar.

Hey, jeg har gitt webcamshow for det jeg tror var tyske mannfolk :p

 

Hmm. Var en periode der jeg slet med DIARE.. Fikk en dag Mai 2006 kraftig diare, filmet det med mobilen. Fyfaen det var BRA MYE DRITT! Aldri sett så mye dritt på engang!

 

Lasta seff videon på YouTube og ante ingen fred og fare...

Fikk så en melding fra en Tysk faen der han spurte om når min neste video kommer opp!

 

Jeg tenkte WTF! Aner ingenting om at det fantes en slik FETISH. Sletta videoen...

 

Aner ikke om jeg har den noen plass. Må lete. Har jo slik automatisk overføring når mobben kobles til dataen...

 

Kanskje selge den=?

Ikke for å være frekk, men hvorfor filma du at du hadde diaré? :p

 

[...] får ikke engang skreddere til å sy en kjole til meg, og jeg har tegninger og mål og alt.

Jævlig kjedelig.

Haha, prøvde du på det? Helt seriøst? Hva sa skredderen når du spurte? :D

Lenke til kommentar

Satt på dass. Tok hodet og ryggen ned. Holde mobben med andre hånda...

 

Fant filmen, mye av ræva er med. Hårete hjævlig.

Var ikke så mye dritt som jeg trodde, men når dritten går ut som en konstant stråle ser det litt komisk ut...

 

Redigerte så videoen på mobilen (Symbian er elsk (N70)) la til et før og etterbilde av dassen! Der Før bildet ble tatt etter at dassen var skylt ned...

Endret av Lord Grÿllwotth
Lenke til kommentar
Gjest Guest_Something_kdj

Er femten år og tenner ekstremt på å fantasere om å bli forført eller "voldtatt" hvis det går an å bruke det ordet i denne sammenhengen av kvinner i førti årene. Kan for eksempel tenke på at jeg av en eller annen er sendt til helsesøster og hun oppdager kuttene jeg har på armen (fikk vite av en vennine at hun hadde kuttet seg og det fikk meg til å kutte meg selv for morsomhetens skyld, utrolig irriterende med arrene som ikke vil bort.) så begynner hun å forføre meg ved å bøye seg ned for å plukke opp noe - you know, pr0n0 style, og jeg man ser visse ting i gjennom det tynne miniskjørtet. Så utløper hendelsen seg, jeg får ereksjon, hun oppdager det, ber meg om å ta på henne, jeg nekter, hun spør igjen, jeg sitter der helt stiv eller noe lignende. Hun kommer bort til meg, begynner å gni seg mot meg, tar kanskje på meg. Ja, og resten trenger jeg sikkert ikke å forklare.

 

Hver eneste gang jeg onanerer så fantaserer jeg om å bli forført på denne måten, blir rett og slett tamt og kjedelig om ikke. Må bruke en person fra virkeligheten hvis ikke mister det effekten, så blir ofte blandet inn lærere, mødre til venner og så videre. Hender at jeg kan finne på å fantasere om venninene mine, men blir også forført av dem.

 

Har fantasert om menn også, men bare en to-tre, kanskje fire ganger. Selvfølgelig også forførelse under disse fantasiene. Er ikke helt sikker på om jeg heterofil eller bifil, men det vil tiden vise.

 

 

 

Å, minnes min første orgasme. En venn av meg og jeg hadde "sex" med klær på, vi gne penisene mot hverandre med klær på. Hadde vel utviklet mine tanker om å bli forført allerede på dette tidspunktet selv om jeg da var tolv - tretten år gammel. Hendte at han begynte å ta på penisen min, og prøvde da å komme meg løs, som i å fantasere at jeg prøvde å komme meg løs. Ville ikke egentlig komme meg løs, gjorde det bare for å bli enda mer opphisset, hvis dere skjønner. Var under dette jeg har beskrevet nå at jeg oppnådde min første orgasme, minnes den rare følelsen jeg fikk nedentil da dette skjedde. Ble jo så ekstremt overrasket.

 

Noen av mine seksulle hemmeligheter, som ytterst få vet om. Eller den første vet kanskje en litt om. Sa at jeg tente på å se pornofilmer hvor personer ble forført. Var litt ruset, ja.

 

Aye, kom på en til, selv om ikke den er noe spesiell, men spesiell nok til at ingen vet om den.

Tenner på hentai, altså vanlig hentai og ikke disse ekstreme fetishene. Er så pirrende å se på mødre som forfører sønnene sine, eller lærer som tar elevene sine etc. Så sjeldent man får se slike filmer i real-pr0n.

Lenke til kommentar
Det har nok egentlig noe med mødre å gjøre, men hvis man er som The Lulz og henger med gutta sier man kanskje "åløøø, hun er en MILF az" med en gang det kommer en kjekk jente som er eldre enn dem forbi.

Korrekt.

 

Jeg mener altså at det er irrelevant om hun har unge eller ei. Hva er forskjellen? At fitta hennes muligens ser ut som et vrak? Tviler på at det er det MILF-huntere tenner på. Det er alderen og erfaring, derfor har det ikke noe å si om hun har unge eller ikke.

Endret av The Lulz
Lenke til kommentar

Men forkortelsen er likevel "mother i'd like to fuck". Det går ikke an å nekte for at det har noe med mor å gjøre da. Det kan være enkelte tenner på at dama de penetrerer har barn, mens andre er ute etter eldre damer med mye erfaring.

Endret av -drugiS-
Lenke til kommentar
Gjest Guest_random_*

Er en gutt på 25 år. Har hatt 1 kjæreste, var sammen i 1 år ca, men føltes mye kortere fordi jeg halvparten av tida var i militæret. Jeg som slo opp, følte at det ikke gikk så bra. Hu var den første jeg hadde sex med og det er 4 år siden nå. Sitter mye hjemme fordi jeg ikke takler å prate med folk og føler meg dum når jeg bare står/sitter der å hører på og aldri sier 1 ord. Tankene raser, men kommer aldri no ut av kjeften min.. jeg hater meg selv for det. Jeg hadde faktisk med meg ei jente hjem en gang, jeg var så full at jeg såvidt visste hvor jeg var, men var fullt klar over at jeg hadde med meg ei jente hjem.. synes fortsatt hu er fin.. vi kom ikke lenger enn at jeg rakk å kle av meg på soverommet så sovna jeg mens hu sugde meg. Hu la meg til på msn mens jeg sov og kontakta meg dagen etter når jeg sto opp, men jeg turte aldri si noe.. var så flau. Har aldri snakka med hu etter den kvelden.. Akkurat nå skjønner jeg ikke hvordan jeg skal klare å bli sammen med ei jente ever again.. tør ikke ta kontakt med noen :( Har tidligere hatt selvmordstanker.. i mange år. Er deprimert store deler av tida.. Uff... Prøver å finne ting i livet mitt some er positivt, men sliter ofte med å finne noe.

 

Skulle så inderlig ønske å finne meg ei jente.. etterhvert flytte sammen og leve "normalt"..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...