Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Windows vil ikke boote, står i oppstarten at det ikke er noen devices..


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Vi her på jobben holder på å lage en sånn restore løsning. At hvis en brukers PC klikker, så kan vi bare legge inn en restore DVD og gjenopprette PCen til sånn som vil vil ha den, etter en modell vi er fornøyd med, som har med antivirus osv.. Vi bruker BartPE til dette.

Men nå i starten prøver vi hos bare litt fram og nå har vi fått problemer. Vi har bruk bartPE til å gjenopprette en test PC, og det så ut til å gå greit, men når vi nå skal starte Pcen for å se at alt gikk som det skulle etter gjenopprettingen, får vi en beskjed med engang i oppstarten etter vi har startet PCen: "No bootable Devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility. Press F5 to run onboard diagnostics"

Hva kan være galt?

 

Det er snakk om en Dell Latitude D520 med XP professional norsk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kastet et raskt blikk på hjemmesiden til BartPE men kunne ikke se at den støttet det du prøver på (NB! svært rask gjennomlesning). Det står bl.a. at "To avoid any confusion, the bootable CD generated by PE Builder should be called by its nickname "BartPE"!" Hva gjør du etter at maskinen er startet med BartPE fra CD? Det nytter ikke å bare kopiere filer over til PC.

Lenke til kommentar

Framgangsmåten er at jeg har Bart PE på en usb og at programmet booter derfra. Og når programmet er i gang, trykker jeg på restore, og blir bedt om å sette i DvDen med det ideele oppsette for en PC hos oss som vi har satt opp. Og Bart PE sier ikke noe om noe er galt, men bare jobber seg fredelig igjennom prosessen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...