Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har du vært grunnen til at noen andre har vært utro?


Anbefalte innlegg

Som dere ser lurer jeg på om det er noen som har vært grunnen til at noen andre har vært utro...

 

Jeg spør om dette fordi jeg selv er det, og nå er jeg litt forvirret. :ermm:

Fordi den jenta jeg bruker å møte er helt fantastisk, men jeg har ikke lyst til å ødelegge noe mellom hun og typen hennes. Dere synes kanskje jeg er rar men jeg ønsker bare det beste for henne og de rundt henne.

 

Jeg håper det er noen som kjenner seg igjen å kan fortelle hvordan det løste seg til slutt. Eventuelt hvordan?

 

Ja, jeg vet at utroskap ikke er en bra ting, det er derfor jeg vil ha slutt på det. :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det er tilfelle kjenner du hun tydeligvis veldig godt, det er ikke en tilfeldig ting. Det jeg ser på som bortkastet "utroskap" er fyll og knull, det er latterlig. Er det følelser bak det hele, handler det bare om å velge for jenten. Hvis du kan støtte hun og forstår hun bedre så kanskje dere passer bedre sammen... Alt er ikke så svart og hvit, det er litt vanskelig å være objektiv. Jeg tenker nå hele tiden -"Hva hvis jeg hadde vært den nåværende kjæresten til den jenta?!, da blir det jo ikke helt riktig å si go for it. Men dette er et vanskelig emne, husk det. Hørt ordtaket, its only fun when its not happening to you?

 

Ønsker deg lykke til i alle fall, men ikke fortsett utroskapet. Dere har konkludert med at dere kunne vært noe sammen, nå må hun velge.

Lenke til kommentar

Jeg bruker ofte å si "Det vi gjør nå er galt"

men da sir hun for eksempel "Det er ikke min(hennes)skyld at hun er forelsket i meg.

 

Historien bak alt sammen er denne:

 

Det starte med at jeg en dag snakket med henne på msn, og vi fikk veldig god kontakt.

Etter noen dage begynte jeg å stole mere på henne og jeg begynte å snakke litt mere om de tingene som jeg ikke snakker med andre om. Det ende med at hun gjorde det samme og vi ble veldig glade i hverandre.

 

Det startet med at vi gav hverandre noen klemmer, klemmer ble til kyss og kyss ble til klining. jeg hadde snakket med henne om typen hennes, men det viste seg at de hadde et åpent forhold, og at hun ikke var helt klar til å fortelle om meg til typen.

 

Men en dag så kjenninger til typen hennes oss, og selvfølelig ble han varslet.

Det ende med at hun og typen hadde en lang prat og de ble venner igjen men nå hadde de et fast forhold.

 

Jeg snakket med henne og ble enige om at vi ikke skulle fortsette men bare være venner, fordi jeg ikke ville ha henne som en uvenn.

 

Men noen uker etter på (nå) gir vi hverandre klemmer og litt tafsing blir det.

 

Det er bare det at jeg ikke vil forsette fordi da blir mest sannsynlig hun å få veldig med trøbbel.

Lenke til kommentar

Problemet her er jo at hvis hun er utro med typen sin hvordan vet du i ettertid at hun ikke blir å være utro med deg hvis dere blir sammen til slutt? Det er jenten sin feil, du trenger ikke å ha dårlig samvittighet. Så lenge du har gjort det klart at dette er litt feil, er du clean. Det får bare være, det høres ut som hennes nåværende forhold pisser ut i ingenting om ikke lenge uansett.

Lenke til kommentar

Har opplevd omtrent det samme som deg. En stund siden nå, men det var veldig lite morsomt, og angret som fy lenge etter. De var visstnok i en fase hvor det holdt på å bli slutt, men allikevel.

Aldri noe som kommer til å skje igjen, og kommer aldri til å være utro selv.

Så, der har du min mening.

Endret av frkfurt
Lenke til kommentar
Gjest Gjest_11243

Velger gjestefunksjon fordi det kan bli et helvette om feil person kjenner meg igjen.

 

Jeg har vært årsaken til utroskap. En jente hadde vært sammen med en person i flere år, og jeg ble med på sex med jenta etter hennes oppfordring. Flere ganger. Jeg tenkte for øyeblikket: Hun vil det, da er det en sak mellom han og henne, men i ettertid innrømmer jeg at jeg får litt dårlig samvittighet. Dette ble aldri funnet ut av og de har det veldig fint nå. Kanskje hun bare trengte en liten sidevei for å forsterke forholdet eller noe, ikke vet jeg.

Lenke til kommentar

For all del, alt er ikke svart og hvit. Et bitte lite sidesprang kan faktisk styrke et forhold, mener det var en sexolog eller noe som gikk ut og kom med noen råd før julebordsesongen :wee:

Det er faktisk i noen tilfeller egoistisk og opplyse partneren om at et utroskap har funnet sted, så lenge man er sikker på at det var et lite sidesprang og det var det, er det ikke nødvendig å føre partneren igjennom et følelsemessig helvete uten grunn...

 

Jeg er nå trofast, og det vil jeg være uansett. Men så har jeg truffet blink da, elsker kjæresten min. Om noen år skal hun få en ring på fingen også. :)

Endret av data_jepp
Lenke til kommentar

klinte med ei jente og var så og si "sammen med henne" i noen dager før hun gjorde det slutt med typen. Følte meg ikke særlig bra etter det.

Folk sier jeg er en empatis type, noe jeg ikke kan være helt enig i etter å ha gjort noe slikt. *kills myself* rofl.

 

Til tider er jeg også makaber og ufølsom. Det er litt mer artig for da ler jeg av slikt! ^^"

Lenke til kommentar

Eg vart hodestups betatt\forelska i ei jente, som var roomien til bestevennina mi når eg var på besøk. det var fest. vennina mi sa eg kom til å like ho. men ho hadde type. Første to timane, så vi veldig mykje på kverandre, og etter kvert prata endel, så satt vi vedsiden av kverandre, og skjedde nesten litt ting. typen vart selvfølgelig forbanna (som til opplysning er en stor drittsekk). men det skjedde ikkje noke den kvelden.

 

Neste gang eg var der, så fikk vi bedre kontakt. og vi begynte å rote. Men som dukka han plutselig opp. det var slutt mellom dei. etterpå fikk eg vite at han hadde vert utro mot ho, og da satt eg der som den ho brukte som hevn. kjip følelse

Lenke til kommentar

Det man må tenke på er at jenter ikke tenker/handler ut fra logikk. Jenter domineres av følelser, det som er riktig for dem (altså føles riktig) i øyeblikket kan fjerne enhver hemning. En forelskelse er en forelskelse, det kommer hverken du eller henne unna!

 

Du må ta for det et par ting her, i og med at du er den som (statistisk sett etc etc) tenker mest "logisk" så er det også du som har føringen. Du kan antakeligvis få henne med på det du vil (forhold eller ei), men vil du virkelig det? Er hun verd det for deg? Kommer du til å kunne stole på henne etterpå? I hennes øyne; er du mer verd enn kjæresten?

 

 

Jeg har opplevd jenter som tar en telefon dagen derpå og sier at det var kjæresten hennes (som i at jeg ikke visste om det, men for hun føltes det riktig på tidspunktet (ONS)).

 

Min ekskjæreste ble faktisk i lag med en av mine beste venner ca 2 måneder etter vi slo opp. Jeg pratet med dem begge om det, de mente det så klart ikke - men de hadde blitt forelsket. De visste så klart at de måtte ta et valg, og jeg respekterer dem begge for valget - fordi jeg ville antakeligvis gjort det samme.

 

 

 

Oki, litt kludrete. Det jeg prøver å si er at det er ditt valg, samtidig som jeg sier at sterke følelser kan man ikke noe for og om man ikke tar tak i dem, kommer man til å angre lenge.

Lenke til kommentar

Jeg snakket med henne i dag, og jeg fortalte hva jeg følte var mest riktig.

Hun godtok det, det virket nesten slik at hun har ventet på at jeg skulle si noe slikt.

 

Tror hun er litt redd for at jeg ikke liker henne, men jeg sa jeg vil fremdeles være glad i henne. Og at hun har vært et av høydepungtenne i livet mitt. :wee:

Lenke til kommentar
Det man må tenke på er at jenter ikke tenker/handler ut fra logikk. Jenter domineres av følelser, det som er riktig for dem (altså føles riktig) i øyeblikket kan fjerne enhver hemning. En forelskelse er en forelskelse, det kommer hverken du eller henne unna!

Er det noe sted hvor jeg kan lese opp om dette? For det høres veldig rart ut for meg. ( Sier ikke at jeg ikek tror på deg, hørt det mange ganger før, men vil fortsatt lese om det så jeg forstår det ordentlig.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...