Gå til innhold

Viva Piñata - noen med erfaringer?


Skyttt

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nylig bestilt Viva Piñata fra Platekompaniet for en beskjeden 200-lapp. Mest fordi madammen er litt gretten fordi jeg kjøpte 360 og ikke Wii, så jeg trengte et "madamm-vennlig" spill også. Tar sin tid før det kommer, da det ikke finnes på lager. Ser at spillet har fått god mottakelse, og det ser egentlig ganske artig ut. Jeg har tidligere massiv erfaring fra byggespill på PC; en drøss med bybyggespill, fornøyelsesparker osv. Denne typen spill er fantastisk avslapping!

 

Hva tror dere om Viva Piñata? Vil jeg kunne like det? Noen som spiller her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte spille selv for ca. 1 time siden. Men sammen med Forza til den nette sum av 250,- for begge to på playx.no. Har spilt spille før(viva) og syns det er veldig underholdene, så jeg tror du vil like det hvis du har sans for "byggespill". Tror også dette spillet er det spillet som gjorde at Bill Gates datter bare får spille 1 time om dagen, eller lignende...

Lenke til kommentar

Jeg har spilt litt i blant. Det er veldig gosselig, altså barnevennlig. Det er et fornøyelig spill, og timene flyver av sted når du spiller det. Etter noen dager gidder du ikke mer, men en måned eller to senere igjen så er det like morsomt igjen så det er bra i den forstand. Irritasjonsfaktoren kan bli litt høy når dine egne pinatar begynner og slåss spesielt hvis de holder på hele tiden.

 

Damen min elsker spillet, og det er vel eneste spillet hun er virkelig interressert i på Xbox 360.

Lenke til kommentar

Fint spill å ha i samlingen så jeg får litt fri ifra disse skytespilla som jeg spiller altfor mye av på 360`en. Er et gangske godt barnespill som jenter som har vært på nach her har likt godt, liker det selv gangske godt også. Er litt småirriterende med ting som disse røde pinatene som hele tiden angriper pinataene dine(men som du får vekk etterhvert) og som sagt det at en del av pinataene dine begynner å sloss mot hverandre. Er hele tida noe å gjøre, og ikke mye dødtid. Lagd av en av de beste barnespill-utviklerne som finnes fra RARE(som har stått bak Donkey Kong, Banjo Kazooie og disse her).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...