Rabbid Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Vi blander kanelet og sukkeret i en strøboks her, så alt går samtidig.
Vannfrisk Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Kanelen må på først, så sukkeret. Det må være slik er at sukkeret holder kanelet nede, slik at det ikke av en eller annen grunn kan innhaleres og føre til hoste eller kveling
Skarstard Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Sukker, jeg spiser sjeldent kanel uansett.. Grøt uten kanel er nesten som saft uten saftkonsentrat.
toazty Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 sukker sååå kanel , smør er bare ekkelt.. men jeg har som regel alltid noen skiver av fenalår vedsiden av, spekemat og grøt er nam !
dymoletratag Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Spekemat og rømmegrøt ja. Er ikke no særlig ved siden av risengrynsgrøt..
Gramex Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Først kanel så sukker og så rører man rundt alt sammen så det blandes
SirEmanon Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Hmmm….. kan dette brukes til noe vitenskapelig? Men fra min side er det smør først, så sukker og kanel til slutt. Kanel har jeg på til slutt slik at ingen kan se hvor mye sukker jeg har strødd på grøten. Godt med sukker…….. Hvis man i tillegg sjekker oppskrifter så står det som regel; Server med smør, sukker, kanel og rød saft. http://tradisjoner.no/oppskrift1398.html http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift13671.asp
Skarstard Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Hvis man i tillegg sjekker oppskrifter så står det som regel; Server med smør, sukker, kanel og rød saft. Så man skal helle saft på grøten til slutt? Nam.
Hotel Papa Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Vi blander kanelet og sukkeret i en strøboks her, så alt går samtidig. Skjønner ikke at fler gjør dette? Har alltid gjort det sånn, og bryr meg egentlig ikke hva som kommer på først. Må ha heftig med komplekser hvis man går og tenker "å nei, jeg tok på kanel før sukker. Det er jordens undergang!!"
L4r5 Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Så man skal helle saft på grøten til slutt? Nam.Ja det er virkelig det de mener.
Underpants Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Så lenge jeg kan huske har vi innad i min familie hatt en evigvarende diskusjon om følgende: Hva skal man ha først på grøten? Sukkeret eller kanelet? Det hadde vært morsomt å se om andre har meninger om dette, og i såfall hva flesteparten mener. Plassering av smør er irrelevant. Selv er jeg naturligvis for det eneste rette; sukker før kanel! Tar på først det jeg først får tak i. Det er litt kamp om sukkeret og kanelen i og med at jeg har to brødre.
Skarstard Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 (endret) Ja det er virkelig det de mener. Poenget mitt var bare at om man skal bruke rekkefølgen tilbehøret er ramset opp i som et argument for å ta på sukkeret først så må man nesten ta den helt ut. Sukker før kanel, du, liksom ... Endret 14. januar 2008 av Skarstad
Hotel Papa Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 (endret) Ender sikkert opp med en gulost vs hvitost diskusjon dette her ja Endret 14. januar 2008 av EvenruD
SirEmanon Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Ender sikkert opp med en gulost vs hvitost diskusjon dette her ja Den var ikke dum.......... :-) Start tråden du.
L4r5 Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Ender sikkert opp med en gulost vs hvitost diskusjon dette her ja Den var ikke dum.......... :-) Start tråden du. halvannet år forseint ute
Tumbleweed Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Grøt er ubrukelig uansett hvilken rekkefølge man måtte velge å slenge på kanel, smør og krydder. Denne matretten burde vært utradert av det norske kostholdet for 60 år siden. Krigen er over.
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB Skrevet 16. januar 2008 Skrevet 16. januar 2008 Først tar man en liten klatt med smør midt på grøten, deretter tar man på en god mengde kanel, for så å avslutte med et lett dryss sukker over det hele. Å blande kanel og sukker før man tar det på går ikke i det hele tatt. Fysj.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå